marketing
povzetek
tehnične lastnosti
Dimenzije:
47,5 x 45,9 x 11,8 mm
Teža:
36,8 g
Čas uporabe:
do 65 ur

zunanja povezavaTehnična specifikacija dodatne opreme na strani proizvajalca
Zadnji testi dodatne opreme
dodatna oprema
arhiv predstavitev
Xiaomi

Xiaomi Watch 2


Xiaomi Watch 2

27.02.2024
Objavil: Dare Gliha

Pametna ura Xiaomi Watch 2 je del najnovejše družine z umetno inteligenco podkrepljenih naprav interneta stvari (AIoT), ki poleg izjemne izkušnje, ponuja še elegantni dizajn in celovite funkcije.
Izredne zmogljivosti zagotavljata 32 GB pomnilnika in mobilna platforma Snapdragon W5+ Gen 1. Njena dvojedrna arhitektura omogoča visoko zmogljivost ob avtonomnem preklapljanju na nizko porabo energije, kar bateriji kapacitete 495 miliamperskih ur pri običajni uporabi zagotavlja dolgotrajno delovanje do 65 ur. Opremljena je z operacijskim sistemom Google Wear OS z že nameščenimi petimi najpogosteje uporabljenimi aplikacijami. Po potrebi pa lahko izbirate še med več kot 200 aplikacij neodvisnih razvijalcev. Xiaomi Watch 2 ima prvič tudi funkcijo daljinskega upravljalnika za predogled prizora neposredno na zapestju pred fotografiranjem ali snemanjem videoposnetkov s povezanim pametnim telefonom. Praktične funkcije se bodo še posebej razveselili fotografski navdušenci.

Ko gre za beleženje dejavnosti, je na voljo več kot 160 športnih načinov, vključno z novimi zimskimi športnimi. Ura lahko na primer beleži razdaljo in povprečno hitrost vsakega spusta ter celo kartira smučarske proge. Dvopasovni satelitski sprejemnik ( L1+L5) medtem poveča natančnost določanja položaja v zasneženih in drugih zahtevnih okoljih. Po sodelovanju s podjetjem Strava je Xiaomi partnerstvo razširil še na podjetje Suunto. To omogoča preprosto sinhronizacijo športnih podatkov in podatkov o spanju med različnimi aplikacijami, kar zagotavlja neprekinjeno beleženje podatkov ob uporabi ure Xiaomi Watch 2.

Xiaomi Watch 2 ponuja izboljšano in natančno izkušnjo spremljanja zdravja z nadgrajenim 12-kanalnim modulom za spremljanje srčnega utripa. Izboljšan algoritem za spremljanje spanja združuje podatke o nasičenosti kisiku v krvi in dihanju, ter postreže za celovito analizo. Poleg tega aplikacija Mi Fitness ponuja tudi zanimivo funkcijo. Po sedemdnevnem zaporednem nošenju ure ustvari »žival«, ki najbolje pooseblja zaznan vzorec spanja.

Novo uro krasi 36-milimetrski (1,43-palčni) zaslon AMOLED v elegantnem ohišju iz aluminijeve zlitine teže 37 gramov. Poleg osnovnega paščka v črni ali srebni barvi, ki ga dobite z uro, je na voljo še bogata ponudba dodatnih, s katerimi lažje dopolnite svoj modni slog.

Cena in dostopnost

Priporočena cena za Xiaomi Watch 2 je od 209 evrov. Na voljo bo prek uradnih kanalov prodaje.

fotografije
komentarji