marketing
povzetek
tehnične lastnosti
Dimenzije:
47,6 x 45,9 x 11,8 mm
Teža:
54,5 g

zunanja povezavaTehnična specifikacija dodatne opreme na strani proizvajalca
Zadnji testi dodatne opreme
dodatna oprema
arhiv predstavitev
Xiaomi

Xiaomi Watch 2 Pro


Xiaomi Watch 2 Pro

26.09.2023
Objavil: Dare Gliha

Xiaomi je razkril svojo najnovejšo pametno uro Watch 2 Pro. Ta inovativna naprava na novo definira, kako uporabniki sodelujejo s tehnologijo za pomoč pri svojem zdravju, dobrem počutju in športni uspešnosti, s čimer izboljšujejo dnevno udobje in učinkovitost.
Xiaomi Watch 2 Pro, ki ga poganja Wear OS by Google, ponuja pametno, elegantno in učinkovito izkušnjo. Združuje bliskovito hitro delovanje z dolgo življenjsko dobo baterije, izboljšanim zaslonom in dizajnom, ki ustreza zdravstvenim in telesnim potrebam.

Ena izmed izstopajočih lastnosti ure Xiaomi Watch 2 Pro je njena integracija z Googlovo zbirko priljubljenih aplikacij, vključno z Google Denarnico, Google Zemljevidi in Google Assistantom, med obsežno paleto zmožnosti spremljanja zdravja in telesne pripravljenosti¹. To sodelovanje izboljšuje povezljivost, personalizacijo in produktivnost ter uporabnikom ponuja novo raven udobja.

Xiaomi Watch 2 Pro je opremljena z nosljivo platformo naslednje generacije Snapdragon® W5 + Gen 1, ki zagotavlja hitro in energijsko učinkovito delovanje. Uporabniki lahko uživajo v LTE povezljivosti ur², kar jim omogoča, da ostanejo povezani s svojimi pametnimi telefoni, ne da bi jih morali prenašati naokoli.

Fitnes navdušenci bodo cenili natančnost dvopasovnega GNSS, ki zagotavlja natančno sledenje telesne pripravljenosti in vadbe. Z več kot 150 športnimi načini Xiaomi Watch 2 Pro zagotavlja celovito analizo vadbe in statistiko učinkovitosti. Poleg tega zagotavlja dragocen vpogled v kakovost spanja, pomaga uporabnikom razumeti njihove vzorce spanja in sprejemati informirane odločitve za izboljšanje svojega počutja.

Xiaomi Watch 2 Pro se ponaša z elegantnim dizajnom s trpežnim ohišjem iz nerjavečega jekla, ki je na voljo z razkošnim usnjenim ali robustnim paščkom iz fluorokavčuka. Njegov 1,43-palčni zaslon AMOLED z visoko ločljivostjo ima vrtljivo krono in gumb za bližnjico, kar uporabnikom omogoča krmarjenje po funkcijah po meri in izbiro med več kot 20 vnaprej nameščenimi videzi ure. Za dodatno personalizacijo je na voljo vrsta snemljivih paščkov v trendovskih barvah.

Cena in razpoložljivost

Xiaomi Watch 2 Pro bost na voljo pri pooblaščenih prodajalcih Xiaomi in na spletni strani mi-store. Xiaomi Watch 2 Pro bo na voljo po ceni 259 EUR

fotografije
komentarji