marketing
povzetek
tehnične lastnosti
Dimenzije:
48 x 22,5 x 10,99 mm
Teža:
27 g
Čas uporabe:
do 16 dni

zunanja povezavaTehnična specifikacija dodatne opreme na strani proizvajalca
Zadnji testi dodatne opreme
dodatna oprema
arhiv predstavitev
Xiaomi

Xiaomi Smart Band 8


Xiaomi Smart Band 8

26.09.2023
Objavil: Dare Gliha

Xiaomi Smart Band 8 je najnovejši vnos v liniji Xiaomi paščkov za fitnes. Naprava ima več kot 150 športnih načinov, kar uporabnikom omogoča izbiro med široko paleto fitnes dejavnosti.
Poleg tega ponuja sledenje kondiciji v realnem času in statistiko, kar uporabnikom zagotavlja natančne podatke o vadbi. Za ljubitelje teka lahko na zaponko čevlja pritrdite 'Pebble Mode', ki zagotavlja podrobne podatke o teku in oceno pravilnega položaja teka za izboljšano zmogljivost.

Z naprednim spremljanjem zdravja in dobrega počutja je Xiaomi Smart Band 8 opremljen s celodnevnim spremljanjem SpO2 in srčnega utripa, spremljanjem spanja, spremljanjem krvnega tlaka ter celo snemanjem in napovedovanjem ženskega menstrualnega ciklusa. Ta holistični pristop k spremljanju zdravja omogoča uporabnikom, da prevzamejo nadzor nad svojim počutjem.

Xiaomi Smart Band 8, ki ga poganja najnovejši nabor čipov Apollo 4 Blue Lite, zagotavlja izjemno gladko uporabniško izkušnjo. Njegova nadgrajena baterija s 190 mAh zagotavlja do 16 dni običajne uporabe z enim polnjenjem. Poleg tega nova funkcija hitrega polnjenja skrajša čas polnjenja na samo eno uro, kar uporabnikom zagotavlja, da več časa uživajo v svojih napravah in manj čakajo.

Z oceno vodoodpornosti 5ATM je Xiaomi Smart Band 8 primeren za različna okolja in dejavnosti. Njegov nadgrajeni videz vključuje 1,62-palčni kristalno čisti zaslon AMOLED v obliki dirkališča, stekleni pokrov CORNING GG3 in okvir s kovinsko teksturo NCVM. Uporabniki lahko izbirajo med zlato ali grafitno črno barvo.

Xiaomi Smart Band 8 ima več kot 200 prednastavljenih postavitev vmesnika, vključno z možnostmi na temo iger, kar uporabnikom omogoča, da prilagodijo svojo napravo glede na svoje razpoloženje in slog. Nova zasnova traku za hitro sprostitev ponuja različne materiale in dizajne, vključno z usnjenimi pletenicami, karirastimi možnostmi, dvojno zavitimi verigami in verigami iz nerjavečega jekla. Ta vsestranskost zagotavlja, da se naprava prilagaja različnim priložnostim in se celo spremeni v diskreten obesek. za družabna srečanja.

Cena in razpoložljivost

Xiaomi Smart Band 8 bo na voljo pri pooblaščenih prodajalcih Xiaomi in na spletni strani mi-store. Xiaomi Smart Band 8 bo na voljo po ceni 43,50 EUR.

fotografije
komentarji