marketing
povzetek
tehnične lastnosti
Dimenzije:
44,7 × 28,8 × 11
Teža:
20,5 g
Čas uporabe:
do 12 dni

zunanja povezavaTehnična specifikacija dodatne opreme na strani proizvajalca
Zadnji testi dodatne opreme
dodatna oprema
arhiv predstavitev
Xiaomi

Xiaomi Smart Band 7 Pro


Xiaomi Smart Band 7 Pro

04.10.2022
Objavil: Dare Gliha

Xiaomi je globalno predstavil širok nabor izdelkov AIoT za izboljšanje vsakodnevnega življenja. Podjetje tako predstavlja najnovejšo pametno zapestnico Xiaomi Smart Band 7 Pro. Namenjena je vsem uporabnikom, ki želijo izstopati s svojim stilom.
Pametna zapestnica Xiaomi Smart Band 7 Pro, opremljena z 1,64-palčnim pravokotnim zaslonom AMOLED z visoko ločljivostjo, izboljša izkušnjo gledanja vsakega zahtevnega uporabnika na veliko bolj priročen in prijeten način s povečanim območjem gledanja in funkcijo samodejne osvetlitve, ne da bi pri tem žrtvoval estetske podrobnosti.

Od spremljanja spanja do sledenja aktivnostim, Xiaomi Smart Band 7 Pro nudi več kot 110 športnih načinov, ki lahko izpolnijo posebne potrebe vsakega uporabnika po sledenju. Novost v priljubljeni seriji pametnih zapestnic je vgrajeni sistem GNSS, ki omogoča hitrejše določanje položaja in natančnejše sledenje poti, zaradi česar je idealna za vse športne navdušence. Naprava ima odpornost 5ATM4 in življenjsko dobo baterije do 12 dni, s čimer omogoča prejeti vsak klic in sporočilo, kadarkoli in kjerkoli.

Kar zadeva dizajn, ima nosljiva naprava več kot 150 možnosti videza zaslona, 2 barvi pasov z 8 različnimi možnostmi paščkov5, prijetnih na otip. Ta zapestnica je »must-have« dodatek h garderobi vsake modne navdušenke, ki želi dopolniti poslovni videz, iti na zabavo ali biti videti odlično na pohodu.

Xiaomi Smart Band 7 Pro je na voljo od 99 € dalje prek Xiaomijevih uradnih prodajnih kanalov in na spletni strani.

fotografije
komentarji