marketing
povzetek
tehnične lastnosti
Dimenzije:
42,6 x 36,6 x 10 mm
Teža:
37 g

zunanja povezavaTehnična specifikacija dodatne opreme na strani proizvajalca
Zadnji testi dodatne opreme
dodatna oprema
arhiv predstavitev
Xiaomi

Xiaomi Redmi Watch 3


Xiaomi Redmi Watch 3

05.04.2023
Objavil: Dare Gliha

Xiaomi je v Atenah predstavil novo uro Redmi Watch 3. S kristalno čistim 1,75-palčnim zaslonom AMOLED je bila ura asnovana tako, da zagotavlja dobro berljivost tudi pri močni sončni svetlobi.
Okvir te naprave je izdelan s kovinsko obdelavo v visokem sijaju z uporabo tehnologije NCVM, kar zagotavlja vrhunski videz in občutek v dveh klasičnih barvnih različicah, črni in slonokoščeni. Poleg tega sta na voljo dva pasova posebne izdaje in več kot 200 vgrajenih številčnic ure, ki ustrezajo vašemu individualnemu modnemu okusu in stilu.5

Opremljena z vgrajenim GPS-om in vodoodpornostjo 5ATM podpira pet glavnih satelitskih sistemov za določanje položaja in 121 športnih načinov, vključno s šestimi samodejno prepoznanimi športnimi načini, merjenjem kisika v krvi, srčnim utripom, zaznavanjem spanja in drugimi funkcijami za spremljanje zdravja. Z zanesljivo življenjsko dobo baterije do 12 dni pri običajni uporabi7 Redmi Watch 3 zagotavlja stabilno in učinkovito delovanje. Ima tudi HD-zvočnik in mikrofon za odpravljanje šumov za čiste telefonske klice prek Bluetooth.

Redmi Watch 3 bo na voljo za 99 € prek Xiaomijevih uradnih prodajnih kanalov med koncem aprila in sredino maja.

fotografije
komentarji