marketing
povzetek
tehnične lastnosti
Dimenzije:
47,4 × 18,6 × 12,7 mm
Teža:
12,8 g
Čas uporabe:
do 14 dni

zunanja povezavaTehnična specifikacija dodatne opreme na strani proizvajalca
Zadnji testi dodatne opreme
dodatna oprema
arhiv predstavitev
Xiaomi

Xiaomi Mi Smart Band 6 NFC


Xiaomi Mi Smart Band 6 NFC

15.09.2021
Objavil: Dare Gliha

Xiaomi je predstavil naslednjo različico svoje najbolj prodajane pametne zapestnice Mi Smart Band 6NFC, ki v tej različici poleg že vseh znanih funkcionalnosti dodaja še podporo za NFC, kar bo končno omogočilo tudi brezstično plačevanje.
Življenje v senci pandemije nas je prisililo v razmišljanje, kako obnoviti pametno, zdravo in nestresno življenje v skladu z novimi normami socialnega distanciranja. Da bi uporabnikom pomagali sprejeti ta spreminjajoči se življenjski slog, Xiaomi preoblikuje svoje tehnološke inovacije, začenši z vsakodnevnimi nosljivimi napravami.

Marca 2020 je Xiaomi predstavil Mi Smart Band 6, ki vključuje funkcijo SpO2, ta pa prikazuje zdravstvene indikacije dihalnega sistema uporabnikov in druge funkcije spremljanja zdravja, kot so spanje in zaznavanje ravni stresa ali upravljanje dihanja. Slednje uporabnikom pomagajo pri prevzemanju nadzora nad svojim splošnim telesnim in duševnim zdravjem.

Zdaj, v sodelovanju z Mastercardom, se svetovna blagovna znamka nosljivih naprav št. 12 vrača v središče pozornosti s svojo priljubljeno zapestnico Mi Smart Band 6, a s poudarkom na brezstičnem plačevanju. Z vgrajeno funkcijo NFC nova različica sedaj nudi hiter, varen in priročen način plačila. Slednja so tako učinkovitejša kot kdaj koli prej, ne glede na to, ali gre za kupovanje živil, plačilo javnega prevoza ali preprost nakup kave med vsakodnevno rutino. Poleg tega ima popolnoma nova različica Mi Smart Band 6 NFC vgrajeno Amazon Alexo, ki omogoča prostoročno upravljanje lastnikom pametnih stanovanj.

fotografije
komentarji