marketing
povzetek
tehnične lastnosti
Dimenzije:
34,01 x 20,38 x 23,22 mm (slušalka)
Teža:
48 g (s škatlico za polnjenje)

zunanja povezavaTehnična specifikacija dodatne opreme na strani proizvajalca
Zadnji testi dodatne opreme
dodatna oprema
arhiv predstavitev
Xiaomi

Xiaomi Buds 3T Pro


Xiaomi Buds 3T Pro

15.03.2022
Objavil: Dare Gliha

Xiaomi predstavlja nove slušalke Buds 3T Pro, ki se ponašajo z najboljšo kakovostjo tehnologije ANC v svojem razredu in studijskim zvokom, ki prinaša minimalni popačenje. Slušalke imajo tudi najnovejšo generacijo funkcije Dimensional Audio, z enim polnjenjem pa delujejo dp 6 ur predvajanja.
Studijski zvok vedno odlikujejo izjemne podrobnosti in minimalno popačenje. Da bi to dosegli, slušalke Xiaomi Buds 3T Pro predstavljajo inovativno kombinacijo napredne strojne in programske opreme, vključno z 10 mm dinamičnim gonilnikom z dvojnim magnetom s prevleko DLC, kot tudi podporo za zvočni kodek LHDC 4.0.

"Resnično cenim reprodukcijo zvoka visoke ločljivosti Xiaomi Buds 3T Pro, ki mi omogoča, da slišim resnične podrobnosti v zvoku s temi visokokakovostnimi pravimi brezžičnimi slušalkami," je povedal Luca Bignardi, zvočni inženir albuma "Escucha", nagrajenega z grammyjem.

Slušalke Xiaomi Buds 3T Pro se ponašajo tudi z najboljšo kakovostjo tehnologije ANC v svojem razredu. Uporabniki lahko izbirajo med tremi načini ANC glede na svoje potrebe in dosežejo neverjetno zmogljivost odpravljanja hrupa do 40 dB. Prilagodljivi način omogoča, da slušalke samodejno preklapljajo med načini glede na raven hrupa v okolju, medtem ko način Transparency uporabnikom omogoča, da se zavedajo svoje okolice, medtem ko so na poti.

Poleg tega je Xiaomi Buds 3T Pro opremljen s funkcijo Dimensional Audio naslednje generacije, ki bo ustvarila 360-stopinjsko zvočno pokrajino, podobno kot v domačem kinu ali na koncertu v živo. Xiaomi Buds 3T Pro podpira tudi način sledenja gibanja glave, ki omogoča, da kakovost zvoka ostane nespremenjena tudi takrat, ko uporabnik premika glavo. Poleg tega slušalke Xiaomi Buds 3T Pro podpirajo povezljivost z dvema napravama, uporabniki lahko preprosto odgovorijo na telefonski klic, medtem ko so hkrati povezani s svojim prenosnikom. Eno samo polnjenje lahko napaja napravo za do 6 ur predvajanja ali 24 ur s škatlico za shranjevanje. Z brezžičnim polnjenjem lahko uporabniki preprosto ostanejo v gibanju.

Slušačke Xiaomi 3T Pro bodo na voljo za 199 dolarjev.

fotografije
komentarji