marketing
povzetek
tehnične lastnosti
Zadnji testi dodatne opreme
dodatna oprema
arhiv predstavitev
TomTom

TomTom z novimi produkti

TomTom Start 60, VIA 130, VIA 135, GO LIVE 825


TomTom Start 60, VIA 130, VIA 135, GO LIVE 825

18.06.2012
Objavil: Dare Gliha

TomTom v Sloveniji nadaljuje napovedan načrt, da ponuja enostavne, uporabne in visokokakovostne navigacijske rešitve združene z najbolj posodobljenimi zemljevidi. Tako je dopolnil linijo izdelkov s Start 60, VIA 130 in 135 ter naprednim GO LIVE 825.
Z 31. majem je omogočena tudi dnevna brezplačna posodobitev kart z MAP Share, hkrati z novo komunikacijo kart s triplastno kartografijo pa še hitrejše doseganje cilja.

Nova storitev LIVE vpeljana z napravo GO LIVE 825 ponuja storitve Google search, Vreme in Prometne kamere ter je prvo leto brezplačna. Prav tako ima naprava vse druge prednosti TomTom-ovih navigacijskih naprav, kot so prostoročna glasovna navigacija, prostoročno telefoniranje preko Bluetootha in natančno načrtovanje najboljših poti v prometu. HD Traffic je trenutno na voljo v 15 evropskih državah, v Sloveniji pa bo deloval predvidoma konec leta.

Z novo triplastno kartografijo za Slovenijo vozniki dosežejo cilj še hitreje kot dosedaj. TomTom-ovo izhodišče so najnovejši zemljevidi, ki jih uporablja 62 milijonov voznikov. Funkcija IQ Routes pri izračunavanju poti uporablja zadnje resnične podatke teh voznikov. Z dnevno brezplačno osvežitvijo zemljevidov pa sedaj preko skupnosti TomTom MAP Share vozniki dobijo dnevno informacije o spremembah v prometu.

21-milijonska skupnost TomTom MAP Share ima lokalno znanje o spremenjenih omejitvah hitrosti, novih imenih ulic, blokiranih cestah, novih smereh prometa in spremenjenih omejitvah zavijanja. Vožnja tako poteka brez presenečenj s samo enim priklopom na računalnik dnevno. Računalnik ob priključitvi naprave opozori tudi na sveže četrtletne zemljevide, ki so zagotovilo najnovejših TomTom zemljevidov.

fotografije
komentarji