marketing
povzetek
tehnične lastnosti
Dimenzije:
116 x 81 x 22 mm
Teža:
220 g
Čas uporabe:
do 3 ure

zunanja povezavaTehnična specifikacija dodatne opreme na strani proizvajalca
Priloge
Zadnji testi dodatne opreme
dodatna oprema
arhiv predstavitev
takeMS

Potujte sproščeno

takeMS traffix 43


takeMS traffix 43

03.12.2008
Objavil: Thomas Bergant

Najnovejši proizvod podjetja takeMS bo voznike varno in zanesljivo popeljal do želenega cilja. Uporaba GPS-naprave je enostavna in prijetna, s širokim naborom funkcij pa so inženirji podjetja takeMS poskrbeli za neomejene možnosti uporabe.
Interakcija z napravo poteka preko vgrajenega LCD-zaslona, občutljivega na dotik. Zaslon je širokokotni (razmerje stranic 16 : 9) z diagonalo 11 centimetrov in sliko prikazuje s 65 tisoč barvnimi odtenki. Uporabnik napotke lahko posluša v več kot 20 jezikih, traffix 43 govori tudi slovensko, preko vgrajenega zvočnika. Naprava poleg standardnih navigacijskih funkcij omogoča tudi predvajanje glasbe in videa, z uporabo orodja eBook pa lahko služi tudi kot pregledovalnik dokumentov. Pomnilnik lahko s pomočjo SD-kartice razširimo do dveh gigabajtov.

Simulacija vožnje na napravi traffix 43 omogoča brezskrbna potovanja tudi skozi tunele po celotni Evropi za kar skrbi navigacijska programska oprema iGO 8. V navezi z 20-kanalnim GPS-sprejemnikom in izjemno natančno kartografijo Slovenije ter Evrope boste vedno zanesljivo prispeli na cilj.

Z uporabo Traffic Message Channel (TMC) tehnologije se traffix 43 samodejno prilagaja trenutnim prometnim konicam in tako vozniku priporoča najprimernejšo pot glede na prometno situacijo. Med priboljške spadata tudi Bluetooth-vmesnik ter samodejno uravnavanje glasnosti glede na hitrost vožnje.

Naprava takeMS traffix 43 je pri slovenskem uvozniku, podjetju ANNI iz Trzina, že na voljo, njena cena pa znaša 189 evrov.

fotografije
komentarji