marketing
povzetek
tehnične lastnosti
Dimenzije:
29,5 x 15,2 x 25,2 mm
Teža:
6 g

zunanja povezavaTehnična specifikacija dodatne opreme na strani proizvajalca
Zadnji testi dodatne opreme
dodatna oprema
arhiv predstavitev
Sony

Slušalka naslednje generacije

Sony Xperia Ear


Sony Xperia Ear

23.02.2016
Objavil: Dare Gliha

Xperia Ear je brezžična naprava za v uho naslednje generacije, ki prinaša novi način komuniciranja brez kompromisov pri uživanju v svetu okoli vas. Zagotavlja vam uporabne informacije, kot je vaš urnik, vreme in najnovejše novice ter vas tako ohranja v stiku z novostmi na poti.
Poganja jo Sonyjeva glasovna tehnologija. Odziva se na verbalne ukaze, tako jo lahko zaprosite, da pokliče, poišče kaj na spletu, ji narekujete sporočilo ali pa da vas vodi do želene lokacije. Omogoča vam, da imate za opravljanje stvari vedno oči usmerjene naprej; za priročno prostoročno doživetje.

Poveže se z vašim pametnim telefonom Android preko NFC-ja ali Bluetootha® in komunicira z gostujočo (host) aplikacijo, kjer lahko prilagodite nastavitve, vključno z informacijami, ki jih potrebujete, ko se zjutraj povežete, ukazi na dotik in obvestili aplikacije.

Je lahek, udoben in mehak, silikonski ušesni popek ter je zasnovan za nenehno uporabo z zaščito pred vodo IPX23 in baterijo, ki deluje cel dan. Na voljo je v grafitno črni barvi in z inovativno škatlo, ki deluje tudi kot polnilec, tako ga preprosto vstavite notri, ko ga želite napolniti.

Xperia Ear bo na voljo od poletja 2016.

fotografije
komentarji