marketing
povzetek
tehnične lastnosti
Dimenzije:
78 x 26 x 14 mm
Teža:
19,1 g
Čas uporabe:
do 12 ur
Čas pripravljenosti:
do 300 ur
Zadnji testi dodatne opreme
dodatna oprema
arhiv predstavitev
Sony Ericsson

Bluetooth™ glasbeni sprejemnik

Sony Ericsson MBR-100


Sony Ericsson MBR-100

08.01.2007
Objavil: Thomas Bergant

Predvajanje glasbe, shranjene v telefonu, prek zunanjih zvočnikov je z Bluetooth™ glasbenim sprejemnikom MBR-100 nekaj povsem običajnega. Glasbo iz Bluetooth™ telefona lahko predvajate v hi-fi kakovosti tako, da vključite sprejemnik v hi-fi stereo napravo ali stereo napravo v vozilu.
MBR-100 vsebuje dva kabla: kabel RCA in 3,5-milimetrski vhodni kabel, tako da ga lahko uporabljate skorajda v vseh zvočnih napravah doma ali v vozilu. Ko ste telefon seznanili s sprejemnikom MBR-100, morate biti v njegovem dosegu in že dobite na zaslonu telefona samodejno povabilo za predvajanje glasbe. Med predvajanjem glasbe prek zvočnikov, deluje telefon kot daljinski upravljalnik, s katerim skladbe predvajate, zaustavite ali izbirate.

Sprejemnik MBR-100 je kompakten, lahek, prenosen in ima baterijo za ponovno polnjenje. V bleščeče črni barvi bo omogočal predvajanje glasbe v vrhunski stereo kakovosti zvoka doma ali v vozilu.

Na voljo v začetku 1. četrtletja 2007.Vsebina kompleta:

- Bluetooth™ glasbeni sprejemnik MBR-100:
- 3,5-milimetrski vhodni glasbeni kabel
- 3,5-milimetrski glasbeni kabel RCA
- Standardni polnilnik CST-61
- Navodila za uporabo

Deluje s Sony Ericssonovimi mobilnimi telefoni in s telefoni drugih proizvajalcev, ki podpirajo standardni profil Bluetooth™stereo A2DP za predvajanje glasbe.

fotografije
komentarji