marketing
povzetek
tehnične lastnosti
Dimenzije:
61 mm x 18 mm
Teža:
14 g
Čas uporabe:
do 15 ur
Čas pripravljenosti:
do 500 ur

zunanja povezavaTehnična specifikacija dodatne opreme na strani proizvajalca
Zadnji testi dodatne opreme
dodatna oprema
arhiv predstavitev
Sony Ericsson

Opazili bodo vaš nov stil

Sony Ericsson HBH-PV712


Sony Ericsson HBH-PV712

08.01.2008
Objavil: Dare Gliha

Lahka, udobna, modna in visoko zmogljiva – Sony Ericssonova slušalka Bluetooth™ HBH-PV712 Style Edition za ženske je nepogrešljiv pripomoček, ki sodi v vsako žensko torbico.
V sodobnem svetu zaposlenih so prenatrpane torbice, iskanje telefona, ki zvoni, in tekma s časom velika težava. Zato je Sony Ericsson razvil moden in preprost pripomoček, s katerim boste vedno na zvezi, na vas bo videti čudovito in končno boste lahko organizirali svoje aktivno življenje – slušalka Bluetooth™ HBH-PV712 Style Edition.

Ta slušalka je s svojo zmogljivostjo, učinkovitostjo in modnim videzom izdelana za sodobno žensko. Bluetooth™ HBH-PV712 Style Edition je tako za teniške zvezde kot za poslovne ženske in mlade matere nepogrešljiv pripomoček, s katerim se dan odvije precej bolj gladko.

Nova slušalka Bluetooth™ HBH-PV712 Style Edition bo v veliko pomoč aktivnim ženskam po vsem svetu, ki sledijo modnim smernicam. Sony Ericssonova skupina jo je razvila po poglobljenih raziskavah, s katerimi so ugotovili, kaj natanko si želi aktivna, sodobna ženska: preprosto slušalko Bluetooth™ modnega videza, ki jo bo mogoče spraviti v torbico in bo dobro delovala. Oblikovalci so med oblikovanjem slušalke upoštevali zahteve, ki jih od slušalke pričakujejo ženske: čim daljši čas pogovora, uporabniku prijazna tehnologija in udobno zavit ušesni zatič, s katerim se da slušalke pritrditi na zelo preprost način tudi pri dolgih laseh.

Visoko zmogljiva slušalka Bluetooth™ HBH-PV712 s tehnologijo za boljši zvok, vključno s tehnologijo za obdelavo digitalnega signala in za hitro samodejno uravnavanje glasnosti, zagotavlja kristalno čist zvok, kjer koli ste; trije modni dodatki pa zagotavljajo, da boste vedno videti primerno priložnosti, tako na teniškem igrišču kot na plesišču.

Sophie Herschtel-Keldsen, poslovna direktorica za izdelek Bluetooth ™ HBH-PV712 Style Edition, je povedala: »Prihodnost je v brezžičnem upravljanju klicev, doma, v službi ali na poti. Slušalka Bluetooth ™ HBH-PV712 Style Edition, ki je zanesljiva, preprosta za uporabo in priročna, sledi bliskovitemu uspehu slušalke Bluetooth ™ PV705 Style Edition. Ker razumemo potrebe sodobnih žensk, nenehno razvijamo nove in vznemirljive izdelke, ki so privlačni, modni in preprosti za uporabo.«

Slušalka Bluetooth ™ HBH-PV712 Style Edition je, kar zadeva tehnologijo Bluetooth™ in obliko, zgrajena na večletnih Sony Ericssonovih izkušnjah in rezultatih testiranj. Po vsem svetu bo na voljo februarja 2008.

fotografije
komentarji