marketing
povzetek
tehnične lastnosti
Dimenzije:
108 x 34 x 12 mm
Teža:
35 g

zunanja povezavaTehnična specifikacija dodatne opreme na strani proizvajalca
Zadnji testi dodatne opreme
dodatna oprema
arhiv predstavitev
Sony Ericsson

Oblika in funkcija – v skladu z vašim prenosnim računalnikom

Sony Ericsson EC400 / EC400g


Sony Ericsson EC400 / EC400g

16.02.2008
Objavil: Dare Gliha

Sony Ericsson je predstavil prvi napravi HSPA 7.2/2.0 z obliko ExpressCard/34, EC400 in EC400g. Obe mobilni širokopasovni napravi ExpressCard omogočata takojšen internetni dostop ne glede na lokacijo in tako prihranita čas zaposlenim strokovnjakom, ki so stalno na poti.
Kartici EC400 in EC400g enostavno zdrsneta v režo za kartice ExpressCard na prenosnem računalniku in omogočata prenose iz interneta s hitrostjo do 7,2 Mb/s ter prenose v internet s hitrostjo do 2 Mb/s. Naprava EC400g ima tudi vgrajen sprejemnik GPS, ki uporabniku samodejno prikaže trenutno lokacijo na Google™ Zemljevidih ali v podobni storitvi, ali pa uporabi podatke katere koli druge storitve, ki podpira določanje lokacije.

»EC400 in EC400g sta visokozmogljivi mobilni širokopasovni napravi v še vedno izredno elegantni in tanki obliki ExpressCard, idealni za profesionalne uporabnike, ki so vedno na poti, saj omogočata stalno povezavo – zanesljiv internetni dostop vedno in povsod«, pravi Johan Tysklind, direktor trženja na oddelku za mobilno računalništvo pri podjetju Sony Ericsson. »Z namestitvijo in konfiguracijo po sistemu 'plug-and-play' zagotavljata napravi ExpressCard takojšen dostop in izjemno hiter prenos, s tem pa omogočata, da zadovoljite zahtevam svojega poslovanja.«

Idealna oblika
Kompaktni, tanki in vzdržljivi napravi EC400 in EC400g ponujata vse, kar bi pričakovali od podjetja Sony Ericsson. Njuna enostavna in udobna priključitev v reže za kartice ExpressCard na prenosnem računalniku omogočata dostop do omrežja v vsakem trenutku s samo enim klikom. EC400 in EC400g imata poleg ene vgrajene antene še dodatno anteno, ki jo lahko ročno sprožite, če želite povečati sprejem radijskih signalov in s tem izboljšati delovanje.

Prihrani čas in poveča delovno produktivnost
Napravi EC400 in EC400g sta dovolj hitri, da sledita vašim željam in potrebam. Njuna vgrajena tehnologija HSPA omogoča prenos podatkov v internet s hitrostjo do 2 Mb/s. Še hitrejši prenos podatkov iz interneta – do 7,2 Mb/s – zagotavlja kakovost, ki se lahko primerja z vašo domačo ali službeno povezavo.

Enostavno do učinkovitosti
Napravi EC400 in EC400g vsebujeta funkciji za samodejno namestitev in konfiguracijo, ki omogočata enostavno in takojšno vzpostavitev internetne povezave. Ko kartici ExpressCard vstavite v prenosni računalnik, s pomočjo vgrajene programske opreme samodejno prepoznata vašega omrežnega ponudnika in uporabita ustrezne omrežne parametre.

Za odlično orientacijo
Naprava EC400g ima edinstven vgrajen sprejemnik GPS, s katerim lahko enostavno natančno določite svoj položaj. Prvovrstna funkcija podjetja Sony Ericsson vas nemudoma poveže s storitvijo Google™ Zemljevidi ali s podobno storitvijo, tako da lahko ne glede na lokacijo najdete elemente v okolici in cilj potovanja.

Vzemite si čas za priljubljene užitke
Ne dovolite, da vam številne obveznosti preprečijo uživanje ob priljubljenih dejavnostih. Uporabniški vmesnik naprave vas neposredno usmeri na areno PlayNowTM, kjer je na voljo za takojšen prenos na tisoče pesmi, iger in drugih dejavnosti. Enostavno prenesite glasbo, videoposnetke in tone zvonjenja v svoj prenosni računalnik ali v svoj telefon, če želite.

Napravi EC400/EC400g sta kartici HSPA/UMTS s tripasovno 850/1900/2100 MHz povezavo, EDGE/GPRS, štiripasovno 850/900/1800/1900 MHz povezavo ExpressCard in bosta na voljo sredi leta 2008.

fotografije
komentarji