marketing
povzetek
tehnične lastnosti
Dimenzije:
120 x 69 x 16mm
Teža:
117 g
Čas uporabe:
do 1000 ur
Čas pripravljenosti:
do 26 ur

zunanja povezavaTehnična specifikacija dodatne opreme na strani proizvajalca
Zadnji testi dodatne opreme
dodatna oprema
arhiv predstavitev
Sony Ericsson

Zmigajte vaš avto

Sony Ericsson AB900


Sony Ericsson AB900

14.02.2009
Objavil: Dare Gliha

Zdolgočaseni in v prometnem zastoju? Nič več, saj imate AB900! Pretočite svoje priljubljene skladbe iz mobilnega telefona na AB900 in ta bo poskrbela za glasno in jasno predvajanje preko glasbenega sistema vašega avtomobila. Zaradi RDSa vam ne bo nikoli več potrebno iskati ustrezne frekvence za poslušanje vaših priljubljenih skladb preko avtomobilskih zvočnikov.
AB900 vam ponuja popolno avtomobilsko doživetje in s priročnim zaslonom za upravljanje s klici, ki dovoljuje enostaven dostop do vaših petih priljubljenih številk in glasovne pošte s pritiskom na tipko, zagotavlja varno vožnjo. Prostoročni klici še nikoli niso bili lažji ali bolj varni. Vaša glasba se bo preprosto zaustavila ob prejetem klicu in nadaljevala po koncu. Z baterijo, ki omogoča 26 ur pogovorov in neverjetnih 40 dni stanja v pripravljenosti, vam ne bo potrebno nenehno iskati polnilca, če boste želeli ostati povezani.
AB900 vam bo pomagala ostati na zvezi ne glede na to kje ste – in to brez kakršnekoli namestitve! Prav tako pa jo lahko zelo enostavno prestavite v drugo vozilo – preprosto zataknite to ultra-prenosno avtoinštalacijo na avtomobilski ščitnik proti soncu. Prav tako ga lahko uporabite v pisarni za konferenčne klice ali doma za prostoročno klepetanje.

Jacob Sten, vodja oddelka za dodatno opremo pri Sony Ericsson, je dejal: »Ob naraščanju zakonodajnih omejitev glede uporabe telefonov v avtomobilu, vam Sony Ericsson ponuja razpon enostavno namestljivih prostoročnih kompletov, ki zagotavljajo popolno doživetje med vožnjo in pogovorom. AB900 je popolna izbira za potrošnike, ki so pogosto na cesti in želijo kar najbolje izkoristiti čas, ki ga preživijo v avtomobilu, obenem pa zagotavlja varnost pri ohranjanju stikov in omogoča uživanje v glasbi kjerkoli in kadarkoli.«

Sony Ericsson še nadalje izkorišča svoje znanje o tehnologiji Bluetooth za zagotavljanje popolne združljivosti velikega števila telefonov in aplikacij. Širok razpon dodatne opreme za vgradnjo v vozila vključuje naprave za prostoročno telefoniranje, ki uporabnikom omogočajo udobno in varno komunikacijo med vožnjo.

fotografije
komentarji