marketing
povzetek
tehnične lastnosti
Dimenzije:
39,8 x 58,3 x 12,5 mm
Čas uporabe:
do 2 dni brez polnjenja ob normalni rabi (baterija Li-Ion 300 mAh)
Zadnji testi dodatne opreme
dodatna oprema
arhiv predstavitev
Samsung

Nov mejnik nosljivih naprav

Samsung Gear S


Samsung Gear S

30.08.2014
Objavil: Dare Gliha

Družba Samsung Electronics je predstavila Samsung Gear S, novo generacijo pametnih nosljivih naprav. Samsung Gear S bo prenesel izkušnjo pametnih telefonov na zapestje, saj ima 3G povezljivost in optimizirane funkcije, ki bodo zadovoljile rastoče potrebe uporabnikov.
»Samsung je s svojimi inovacijami vodilno podjetje na vse bolj rastočem trgu nosljivih naprav,« je povedal J. K. Shin, generalni direktor IT in mobilnih komunikacij pri družbi Samsung Electronics. »Gear S bo spremenil naš pogled na kulturo mobilne komunikacije in nosljive naprave, ki ljudem omogočajo, da ostanejo povezani kjerkoli in kadarkoli.«

Samsung Gear S je zasnovan z elegantnim, ukrivljenim Super AMOLED zaslonom ter prožnim pasom, da se karseda lepo prilega zapestju. Povezljivost 3G je nadgradnja dosedanjih nosljivih naprav, ki bo uporabnikom na poti omogočila neprekinjen stik z zunanjim svetom.

Najsodobnejši ukrivljeni zaslon Super AMOLED
Pregleden zaslon Super AMOLED na Gear S je najboljši na trgu in meri kar 5 cm v diagonalo. Boljši in preprostejši uporabniški vmesnik s funkcijami, kot sta ogled pogovora in zmanjšana pisava, omogoča takojšnje branje sporočil in opozoril. Zaradi svoje ukrivljene oblike se Gear S popolno prilega zapestju, uporabnik pa lahko prilagodi nastavitve zaslona ter zamenja pašček, zato lahko vsak izrazi svoj osebni slog.

Prava povezljivost kadarkoli in kjerkoli
Samsung Gear S poleg povezljivosti Bluetooth in Wi-Fi zdaj ponuja še 3G, s katero bodo obvestila iz družbenih omrežij, koledarjev in aplikacij vedno prispela do uporabnika, tudi ko ta nima telefona pri sebi. Z Gear S lahko takoj odgovorimo na sporočila z zaslonsko tipkovnico ali glasovno funkcijo S voice ter sprejemamo ali opravljamo klice.

Preklapljanje med povezavami 3G in Bluetooth je preprosto, Gear S pa samodejno sinhronizira vse informacije, ko je povezan s telefonom.

Nove funkcije in aplikacije
Izjemni gradniki in funkcije bodo uporabnikom Gear S olajšale življenje. Med njimi so navigacija za pešce HERE, 24-urne novice 'fastFT' časnika The Financial Times ter zmožnost ogleda in odgovarjanja na pomembna sporočila v Facebooku. Rekreativci bodo navdušeni nad izboljšanimi senzorji, vgrajenim GPS-om, funkcijo S Health, ter aplikacijami, kot je Nike+ Running, ki beleži vaš napredek pri teku, medtem ko telefon počiva doma.

Samsung Gear S bo naprodaj v začetku oktobra.

fotografije
komentarji