marketing
povzetek
tehnične lastnosti
Dimenzije:
37,9 x 56,4 x 8,9 mm
Teža:
59 9
Čas uporabe:
tipično 1-2 dni, manjša uporaba do 6 dni

zunanja povezavaTehnična specifikacija dodatne opreme na strani proizvajalca
Zadnji testi dodatne opreme
dodatna oprema
arhiv predstavitev
Samsung

Dostop do informacij v vsakem trenutku

Samsung Gear Live


Samsung Gear Live

01.07.2014
Objavil: Dare Gliha

Samsung Electronics je predstavil pametno uro Samsung Gear Live, ki jo poganja operacijski sistem Android Wear. Naprava je namenjena dostopu do najpomembnejših informacij za uporabnika v vsakem trenutku.
»Samsung prednjači na hitro rastočem trgu nosljivih naprav. Z novim Gear Live želimo uporabnikom omogočiti večjo izbiro intuitivnih pametnih ur, ki so preproste za uporabo,« je povedal J. K. Shin, predsednik sektorja IT & Mobile pri družbi Samsung Electronics. »Zahvaljujoč našemu dolgoletnemu sodelovanju z Googlom smo uspešno vgradili operacijski sistem Android Wear v napravo Gear Live. Prepričan sem, da bomo s pomočjo Googla razširili tržišče pametnih nosljivih naprav in pozitivno vplivali na življenje naših uporabnikov.«

»Pametne ure z operacijskim sistemom Android Wear uporabnikom omogočajo takojšen dostop do koristnih informacij, zato nas izjemno veseli sodelovanje s Samsungom pri napravi Gear Live, ki ima visoko avtonomijo baterije in izreden zaslon, kar bo prineslo novo izkušnjo pametne ure,« je dodal Sundar Pichai, višji podpredsednik za Android, Chrome in aplikacije pri družbi Google.

Samsung Gear Live prinaša bogato mobilno izkušnjo, eleganten dizajn, inovativne funkcije in Super AMOLED zaslon. Naprava omogoča preprosto prilagoditev naslovnega zaslona, ki ga aktiviramo z dotikom, in je zaščitena pred prahom in vlago po standardih IP67. Zamenljiv pašček bo dovolil uporabnikom, da izrazijo osebni slog ali trenutno razpoloženje, za ohranjanje zdravja pa bodo poskrbeli senzor srčnega utripa in številne tematske aplikacije.

Novi operacijski sistem Android Wear omogoča uporabnikom Gear Live, da dostopijo do pomembnih informacij v stvarnem času. Širok spekter Androidnih aplikacij, ki so kompatibilne z Gear Live, bo uporabnika oskrboval z najnovejšimi obvestili iz družbenih omrežij, sporočili iz klepetalnic, novicami in mnogimi drugimi informacijami. Zahvaljujoč inovativnemu glasovnemu nadzoru je dovolj, da rečemo »OK Google«, da dostopimo do potovalnih informacij, športnih rezultatov ali da nastavimo alarm. Gear Live bo povezljiv z vsemi napravami, ki imajo nameščen operacijski sistem Android 4.3 ali novejšo različico.

fotografije
komentarji