marketing
povzetek
tehnične lastnosti
Dimenzije:
23,4 x 57,4 x 11,95 mm
Teža:
27 g
Čas uporabe:
ob običajni rabi 3-4 dni, ob nizki rabi 5 dni
Zadnji testi dodatne opreme
dodatna oprema
arhiv predstavitev
Samsung

Eleganca, priročnost in prilagodljivost za aktivnega uporabnika

Samsung Gear Fit


Samsung Gear Fit

27.02.2014
Objavil: Dare Gliha

Samsung je predstavil Gear Fit, prvo nosljivo elektronsko napravo z ukrivljenim Super AMOLED zaslonom na trgu, namenjeno aktivnim uporabnikom. Gear Fit nudi neprekosljivo funkcionalnost Samsungove tehnologije in največjo paleto elektronskih športnih orodij, ki bodo uporabnikom pomagali ohraniti kondicijo, zdravje in dobro počutje, za to pa ne bodo rabili žrtvovati osebnega sloga ali mobilne povezanosti.
»Samsung razume, da mora naslednja generacija nosljivih mobilnih naprav odražati raznolike potrebe in želje uporabnikov,« je povedal J. K. Shin, predsednik IT in mobilnih komunikacij pri družbi Samsung Electronics. »Zato se je našemu portfelju izdelkov Gear, ki ustrezajo različnim življenjskim slogom, pridružil novinec Gear Fit. Ta je namenjen tistim, ki skrbijo za svojo kondicijo in so dejavnejši, a za to ne bi želeli žrtvovati svojega osebnega sloga ali povezanosti z zunanji svetom, ko so v gibanju.«

Samsungov Gear Fit je uporaben samostojno ali v kombinaciji s pametnim telefonom, zato lahko ves čas ostanemo povezani z zunanjim svetom.

Najboljša rešitev za sodobni načrt treninga
Samsung Gear Fit se udobno prilega zapestju in nudi vrhunski prikaz slike na zaslonu Super AMOLED. Uporabnikom omogoča več kot običajne športne zapestne ure, saj lahko med gibanjem prejemajo dohodne klice, sporočila SMS in elektronska sporočila, uporabljajo alarm, S-planer ter aplikacije. Menjalni paščki so različnih barv – Black (črna), Orange (oranžna) in Mocha Grey (siva) – zato jih lahko uporabnik zamenja in prilagodi svoji opravi ali razpoloženju.

Elegantno tanki Gear Fit z vrhunsko povezljivostjo Samsungove tehnologije in športnimi funkcijami nudi edinstveno osebno pomoč pri treningu ter številne nasvete.

Gear Fit bo naprodaj po vsem svetu od aprila.

fotografije
komentarji