marketing
povzetek
tehnične lastnosti
Dimenzije:
100,6 x 46,3 x 45,1 mm
Teža:
130 g
Zadnji testi dodatne opreme
dodatna oprema
arhiv predstavitev
Samsung

Za izjemno 360-stopinjsko 4K video zajemanje vsebin

Samsung Gear 360


Samsung Gear 360

30.03.2017
Objavil: Thomas Bergant

Samsung Electronics je predstavil novo Samsung Gear 360 kamero - 360-stopinjsko kamero s 4K ločljivostjo in prefinjeno obliko, ki je še lažja za uporabo. Gear 360 kamera je lahka in majhna ter z izboljšanimi funkcijami za visokokakovostno vsebino širi Samsung VR ekosistem.
"Potrošniki za deljenje svojih izkušenj čedalje več uporabljajo video posnetke, zato želimo zagotoviti dostopne in inovativne izdelke, ki omogočajo lažje ustvarjanje in deljenje digitalnih vsebin," je povedala Younghee Lee, izvršna podpredsednica globalnega marketinga in poslovanja nosljivih tehnologij in mobilnih komunikacij pri podjetju Samsung Electronics. "Nadgrajena Gear 360 kamera bo še naprej širila možnosti, kaj lahko uporabniki izkusijo in delijo z drugimi."

Izboljšane funkcije za visokokakovostno 360-stopinjsko zajemanje vsebin
Gear 360 kamera omogoča 4K snemanje za izjemno realistično digitalno vsebino. Gear 360 kamera nudi visoko ločljivost z 8,4 MP slikovnim senzorjem in Bright Lens z goriščno razdaljo F2,2 na obeh "fish eye" lečah.

Gear 360 kamero odlikuje inovativna tehnologija in storitve za deljenje, gledanje in urejanje vsebin podjetja Samsung. Ne glede na to, ali uporabniki ustvarjajo 360-stopinjski video posnetek ali fotografijo, so na voljo različna orodja za gledanje in urejanje, foto učinki in filtri, s katerimi lahko prilagodimo vsebino. Uporabniki lahko prav tako enostavno pretvorijo 360-stopinjske videe v standardni format.

Ostanite povezani s 360-stopinjskim oddajanem v živo
Gear 360 kamera omogoča deljenje vsebin v realnem času. Ko je Gear 360 kamera sinhronizirana s kompatibilnim pametnim telefonom ali računalnikom, omogoča deljenje najboljših trenutkov z visokokakovostnim oddajanjem v živo in neposredno nalaganje na platforme, kot so Facebook, YouTube in Samsung VR.

Razširjena kompatibilnost za še več 360-stopinjskih izkušenj
Gear 360 kamera je kompatibilna tudi z izborom dodatne opreme drugih ponudnikov. Novo Gear 360 kamero je možno uporabljati z vodilnimi napravami podjetja Samsung, vključno s pravkar predstavljenima Galaxy S8 in Galaxy S8+, Galaxy S7, Galaxy S7 edge, Galaxy S6 edge+, Galaxy S6, Galaxy S6 edge, Galaxy A5 (2017). Gear 360 kamera deluje tudi z iOS napravami, vključno z iPhone 7, iPhone 7 Plus, iPhone 6s, iPhone 6s Plus in iPhone SE ter Windows in Mac računalniki.

fotografije
komentarji