marketing
povzetek
tehnične lastnosti
Dimenzije:
Premer: 40mm, 39,5 x 39,5 x 10,5mm
Teža:
25 g
Zadnji testi dodatne opreme
dodatna oprema
arhiv predstavitev
Samsung

Samsung Galaxy Watch Active


Samsung Galaxy Watch Active

21.02.2019
Objavil: Thomas Bergant

Galaxy Watch Active, ki je tako pametna kot tudi lepa naprava, je namenjena modnim uporabnikom, ki želijo živeti bolj zdravo vsakdan. Galaxy Watch Active z vrhunskimi funkcijami, primerljivi z Galaxy Watch, ima novo tanko, lahko in vsestransko obliko ter vam bo olajšala vzdrževanje vašega uravnoteženega življenjskega stila.
Privlačna in minimalistična oblika je enostavna za uporabo. Izberite stilsko uro in športen trak v različnih barvah, ki se bo ujemal z vašim edinstvenim stilom.

Vsakodnevno dobro počutje je več kot samo sledenje telesni vadbi. Galaxy Watch Active nudi celovit pristop k spremljanju vsega, kar je najbolj pomembno za vas. Galaxy Watch Active, ki poleg vadbe, spremlja tudi vaše spanje, stres in zdravje, je idealen spremljevalec za vsakogar, ki želi zdravo telo in um. Povezuje Galaxy dediščino z izboljšanimi funkcijami za telesno vadbo in dobro počutje.
Brezskrbnost vsak dan: Obvladovanje stresa je manj stresno s sledilcem stresa na Galaxy Watch Active. Dihalne vaje lahko izvajate neposredno prek naprave in se tako umirite. Obvladovanje stresa vodi do dolgoročnega zdravja.
Sledenje telesni vadbi: Izberite svojo telesno vadbo in začnite. Tako enostavno je. Galaxy Watch Active samodejno zazna vašo telesno vadbo, ne glede na to, ali tečete, kolesarite ali izvajate dinamično vadbo. Ročno lahko aktivirate več kot 39 aktivnosti, nastavite dnevne cilje in spremljate svoj napredek.

Galaxy Watch Active obogati vaš življenjski stil in razširi vaše povezane izkušnje z brezhibno integracijo z Galaxy ekosistemom. Galaxy Watch Active je združljiv s sistemoma Android in iOS, nudi svetovanje v realnem času, sledenje vadbam tako na prostem kot tudi v telovadnicah ter vključuje priljubljene aplikacije drugih ponudnikov - vključno z Under Armour, Spotify in Strava. Galaxy Watch Active lahko glasovno upravljate in uporabljate glasovne zmožnosti Bixby, ki omogočajo klicanje in pošiljanje sporočil, ne da bi uporabljali telefon.

fotografije
komentarji