marketing
povzetek
tehnične lastnosti
Dimenzije:
42,9 x 28,8 x 9,9 mm
Teža:
18,5 g
Čas uporabe:
do 13 dni

zunanja povezavaTehnična specifikacija dodatne opreme na strani proizvajalca
Zadnji testi dodatne opreme
dodatna oprema
arhiv predstavitev
Samsung

Samsung Galaxy Fit3


Samsung Galaxy Fit3

24.02.2024
Objavil: Dare Gliha

Samsung je predstavil Galaxy Fit3, najnovejšo zapestnico za fitnes, ki prinaša napredno tehnologijo za spremljanje zdravja. Galaxy Fit3 je najnovejša Samsung nosljiva naprava in se ponaša z aluminijastim ohišjem s širšim zaslonom, ki uporabnikom omogoča, da vse dni v tednu spremljajo podatke o svojem zdravju in počutju neposredno z zapestja.
»V sedanji novi dobi dobrega počutja si ljudje želijo celovitejšega razumevanja svojega zdravja, zato se je Samsung zavezal, da bo zagotovil napredna orodja za spremljanje zdravja, ki bodo pomagala na poti do dobrega počutja,« je dejal Pavle Zobundžija, vodja oddelka za telekomunikacije v pisarni Samsung Electronics, za regijo Adriatics. »Galaxy Fit3 kot naš najnovejši sledilnik telesni pripravljenosti poudarja našo zavezanost k zagotavljanju lahko dostopnih virov, ki spodbujajo vsakodnevno dobro počutje in navdihujejo vsakogar, da postane svoja najboljša verzija.«

Vzdržljiv in kompakten sledilnik z večjim in elegantnejšim zaslonom
Galaxy Fit3 ima aluminijasto ohišje in 4-centimetrski (1,6-palčni) zaslon, ki je za 45 % širši od prejšnjega modela, zato lahko uporabniki z enim samim pogledom preverijo ključne podatke. Poleg tega je fitnes zapestnica lahka in elegantna ter se udobno prilega, zato je idealna za vsakodnevno uporabo 24 ur na dan. Uporabniki lahko Galaxy Fit3 zlahka vključijo v svoj življenjski slog zaradi dolgega trajanja baterije, ki lahko zdrži do 13 dni. Svojo sledilno napravo lahko prilagodijo in jo naredijo bolj elegantno, tako da med več kot 100 prednastavitvami izberejo svojo najljubšo številčnico ali kot ozadje nastavijo svoje fotografije. Uporabniki lahko z enim klikom na gumb tudi brez težav kombinirajo paščke, da dopolnijo svojo slog in vsakodnevno rutino.

Spremljanje srčnega utripa s funkcijo Health Metrics
Samsung je vedno dajal prednost spanju za boljše počutje in uporabnikom omogočal, da z naprednimi orodji za spremljanje spanja razumejo svoje vzorce in gradijo bolj zdrave navade. Ta zaveza se odraža tudi v napravi Galaxy Fit3. Uporabniki lahko napravo Galaxy Fit3 nosijo celo noč, medtem ko ta spremlja njihove vzorce spanja, zaznava celo smrčanje in spremlja raven kisika v krvi ter tako zagotavlja podrobnejše meritve. Na podlagi individualnih vzorcev spanja naprava Galaxy Fit3 uporabnikom zagotavlja prilagojen Trening spanja (Sleep Coaching), ki jim pomaga bolj intuitivno razumeti svoj spanec, kar jih vodi k pozitivnim spremembam.

Galaxy Fit3 uporabnikom omogoča, da čez dan spremljajo svoje dnevne dejavnosti. Uporabniki lahko kadar koli in kjer koli spremljajo več kot 100 vrst vadbe in enostavno pregledujejo svoje podatke o vadbi, kar jih spodbuja, da ostanejo motivirani za doseganje svojih ciljev. Galaxy Fit3 ima oceno 5 ATM in odpornost na vodo ter prah po standardu IP68, kar pomeni, da lahko uporabniki uživajo v dejavnostih na prostem tudi v različnih okoljih. Galaxy Fit3 uporabnikom omogoča še globlje razumevanje njihovega splošnega zdravja, saj zagotavlja zdravstvene meritve, ki vključujejo srčni utrip in raven stresa.

Ohranjanje varnosti in povezanosti v ekosistemu Galaxy
Da bi uporabnikom zagotovili varnostno mrežo, so bile v Galaxy Fit3 na novo dodane varnostne funkcije, kot sta zaznavanje padcev in SOS v sili. Ko je zaznan neobičajen padec, Galaxy Fit3 uporabnikom omogoča, da takoj pokličejo službo za prvo pomoč in pravočasno dobijo zdravniško pomoč. Ko so uporabniki v sili, lahko takoj pošljejo SOS, tako da petkrat pritisnejo stranski gumb.

Uporabniki naprave Galaxy Fit3 lahko dostopajo tudi do številnih možnosti v povezanem ekosistemu Samsung Galaxy, kar omogoča izboljšano izkušnjo nošenja. Uporabniki lahko Galaxy Fit3 uporabljajo kot upravljalnik neposredno na zapestju, ne le kot daljinski upravljalnik za fotoaparat pametnega telefona pri fotografiranju in nastavljanju časovnikov s funkcijo Camera Remote, temveč tudi za predvajanje in upravljanje medijev v povezani napravi. Za brezhibno izkušnjo lahko uporabniki, ko ne želijo biti moteni ali se pripravljajo na spanje, samodejno sinhronizirajo načine med napravo Galaxy Fit3 in seznanjenim pametnim telefonom. Če pametni telefon izgubijo, ga lahko uporabniki preprosto najdejo s funkcijo Poišči moj telefon v napravi Galaxy Fit3 ali obratno.

Razpoložljivost

Galaxy Fit3 je v Sloveniji na voljo po priporočeni maloprodajni ceni 79 EUR. Na voljo je v treh barvah, in sicer sivi, srebrni in rožnato zlati.

fotografije
komentarji