marketing
povzetek
tehnične lastnosti
Dimenzije:
Slušalka: 17,5 x 19,2 x 22,3 mm, Torba: 38,8 x 70 x 26,5 mm
Teža:
Slušalka (1 kos): 5,6g, Torba: 39,6 g
Čas uporabe:
do 6 ur
Zadnji testi dodatne opreme
dodatna oprema
arhiv predstavitev
Samsung

Samsung Galaxy Buds


Samsung Galaxy Buds

21.02.2019
Objavil: Thomas Bergant

Galaxy Buds so najboljše brezžične slušalke za tiste uporabnike, ki si želijo brezhibne povezane izkušnje na poti. S svojo edinstveno obliko, enostavnim upravljanjem, jasnim in pametnim zvokom ter kompaktno velikostjo so vaš najboljši vsakodnevni spremljevalec.
Galaxy Buds nudijo vrhunsko izkušnjo poslušanja z zvokom AKG. Izboljšan prostorski zvok vam omogoča, da jasno slišite tudi svojo okolico in se je zavedate, ne glede na to, ali telefonirate ali poslušate svojo najljubšo glasbo. Prilagodljiv dvojni mikrofon uporablja en notranji in en zunanji mikrofon v vsaki ušesni slušalki, tako da je vaš glas jasen tako v tihih in kot tudi v glasnih okoljih.

Galaxy Buds so v koraku z vami ves dan, baterija omogoča do 6 ur Bluetooth prenašanja in do 5 ur telefoniranja. Vključena kompaktna torba slušalke napolni do 7 dodatnih ur s hitrostjo polnjenja 1,7 ure baterije pri 15 minutnem polnjenju. Z brezžičnim polnjenjem in brezžično skupno rabo energije med napravami lahko slušalke napolnite tudi z Galaxy S10, S10+ in S10e, najnovejšimi pametnimi telefoni družbe Samsung.

Galaxy Buds se lahko povežejo s Samsung Bixby, ki je na voljo na vseh novejših mobilnih napravah. Svoj inteligentni vmesnik lahko tako aktivirate, brez da bi uporabili svoj telefon. Preprosto uporabite svoj glas za klicanje, pošiljanje sporočil ali preverjanje življenjske dobe baterije vaših slušalk.

fotografije
komentarji