marketing
povzetek
tehnične lastnosti
Dimenzije:
19,5 x 20,5 x 20,8 mm (slušalke) / 50 x 50,2 x 27,8 mm (ohišje)
Teža:
6,3 g (slušalke) / 44,9 g (ohišje)
Čas uporabe:
5 h (18 h z ohišjem) (ANC on) / 8 h (28 h z ohišjem) (ANC off)

zunanja povezavaTehnična specifikacija dodatne opreme na strani proizvajalca
Zadnji testi dodatne opreme
dodatna oprema
arhiv predstavitev
Samsung

Samsung Galaxy Buds Pro


Samsung Galaxy Buds Pro

15.01.2021
Objavil: Dare Gliha

Samsung je predstavil novo generacijo brezžičnih slušalk Galaxy Buds Pro, ki se lahko pohvalijo s čudovitim zvokom, vrhunsko kakovostjo klicev, inteligentno tehnologijo aktivnega odpravljanja hrupa (ANC) in izboljšano povezljivostjo z vašimi napravami.
“Medtem ko posamezniki želijo tehnologijo, ki pomaga prilagoditi se novim navadam in življenjskemu stilu, se je tržišče brezžičnih slušalk tako zelo razširilo, da uporabniki želijo vedno več,” je ob predstavitvi dejal TM Roh, predsednik in vodja oddelka za poslovne mobilne komunikacije pri Samsung Electronics. In dodal: “Z Galaxy Buds Pro brezžičnimi slušalkami, ki so mogoče res majhna naprava, bomo pustili ogromen pečat. Prinašamo edinstveno avdio izkušnjo, ki bo tudi vsakodnevno opravilo spremenila v nekaj neverjetnega.”

Neprimerljiva kakovost zvoka in klicev

Vrhunska izkušnja slušalk se vedno začne z zvokom. Ne glede na to, ali slušalke uporabljate za predvajanje glasbe med tekom ali poslušanje podcastov na poti do dela, je kakovost zvoka najpomembnejša. Galaxy Buds Pro brezžične slušalke ponujajo celovitejši zvok z 11-milimetrskim nizkotoncem za globlje nizke tone in 6,5-milimetrskim visokotoncem za ostre tone z minimalnimi popačenji. To prinaša najboljšo Samsung zvočno izkušnjo doslej –dinamičen, uravnotežen zvok. Ne glede na to, ali gre za ritmični hip hop groove ali zapleteno klasično melodijo, lahko uživate v glasbi, tako kot je umetnik želel.

A slušalke že nekaj časa niso več samo za zabavo - postale so ključne za delovno komunikacijo, medtem ko so za kakovost klicev postale pomembnejše kot kdaj koli prej. Galaxy Buds Pro brezžične slušalke s tremi mikrofoni in enoto za prevzem govora (VPU) loči vaš glas od neželenih zvokov, s čimer poskrbite, da boste slišani čim bolj jasno. Eden od zunanjih mikrofonov ima tudi visoko razmerje signal / šum (SNR), kar dodatno odpravlja zvoke v ozadju. Poleg tega je Samsung svojo novo tehnologijo Wind Shield vključil tudi v Galaxy Buds Pro brezžične slušalke. Medtem ko manj izbočena oblika zmanjšuje območje stika z vetrom, posebej zasnovana komora in mreža filtrirata interferenco vetra. Vaši telefonski klici še nikoli niso bili jasnejši, tudi če ste obtičali v vetrovnem vremenu.

Najbolj inteligentna tehnologija aktivnega odpravljanja hrupa na brezžičnih slušalkah

Izkušnja z Galaxy Buds Pro brezžičnimi slušalkami predstavlja tisti trenutek, ko slišite več tistega, kar imate radi, in manj tistega, kar imate manj radi. Zato imajo Galaxy Buds Pro brezžične slušalke najbolj inteligentno tehnologijo aktivnega odpravljanja hrupa med vsemi brezžičnimi slušalkami . Ko se morate osredotočiti na delo – ali se sprostiti od dogajanja okoli vas – lahko šum v ozadju zmanjšate tudi do 99 odstotkov in natančno nastavite na želeno raven. In z zunanjim zvokom lahko ojačate zvoke v bližini za več kot 20 decibelov, kar pomeni, da jih lahko prilagodite in prilagodite svojim potrebam. Ta funkcija je idealna za zasedene večopravilnike - tiste, ki delajo od doma, medtem ko skrbijo za otroka, ali tiste, ki želijo teči po mestu, medtem ko so pozorni na prihajajoči promet.

In še več – tehnologija aktivnega odpravljanja hrupa in ambientalni zvok samodejno delujeta skupaj, se prilagodita vašemu ozadju ter tako optimizirata vašo avdio izkušnjo. Galaxy Buds Pro brezžične slušalke prepoznajo trenutek, ko govorite in se samodejno preklopijo tako, da izločijo zvok v ozadju in ga ojačajo . Prav tako bodo izključile glasbo, ko boste želeli govoriti, tudi takrat, ko boste imeli vklopljen ambientalno glasbo ali pa bo tehnologija aktivnega odpravljanja hrupa izključena. Ta tehnologija vam omogoča, da slišite in komunicirate učinkoviteje, ob tem Galaxy Buds Pro brezžične slušalke predstavljajo nepogrešljivo napravo za vsak dan.

Še bolj brezhibna Galaxy izkušnja

Galaxy Buds Pro brezžične slušalke so nepogrešljivo nadaljevanje Galaxy ekosistema – predstavljajo najbolj brezhibne Samsung slušalke doslej. Zdaj lahko samodejno preklapljate povezavo med slušalkami, Galaxy pametnim telefonom in tabličnim računalnikom – ročne prilagoditve niso potrebne . Če na primer gledate videoposnetek na Galaxy Tab S7 in nato na Galaxy S21 prejmete klic, bo popolnoma nova funkcija samodejnega preklopa zaustavila videoposnetek in vam omogočila, da sprejmete klic s pomočjo Galaxy Buds Pro brezžičnih slušalk. Ko je klic končan, se slušalke takoj preklopijo nazaj na tablični računalnik; video se znova predvaja, zvok pa lahko znova slišite skozi slušalke.

Galaxy Buds Pro brezžične slušalke na novo postavljajo vašo zvočno izkušnjo s povezovanjem z drugimi napravami Galaxy - zlasti z novim Galaxy S21. Na svojih Galaxy Buds Pro brezžičnih slušalkah s 360 Audio z Dolby Head TrackingTM tehnologijo , ki vam omogoča, da ostanete v središču scene, ter uživate v resničnem in poglobljenem zvoku kjerkoli boste. Idealne za vlogerje, saj s sinhronizacijo mikrofonov na Galaxy Buds Pro in Galaxy S21 omogočajo jasno zajemanje vašega glasu in zvoka iz okolice.

Ne glede na to, kako boste Galaxy Buds Pro brezžične slušalke uporabljali, bodo vaše skrbi o bateriji odveč. Uživajte v do 8 ur neprekinjenega poslušanja, s polnilno škatlico za brezžično polnjenje pa si zagotovite dodatnih 20 ur rezervne moči. Tudi ko uporabljate tehnologijo aktivnega odpravljanja hrupa lahko še vedno uživate v 5 urah neprekinjenega poslušanja, s polnilno škatlico pa je na voljo še dodatnih 13 ur .

Nov eleganten dizajn

Galaxy Buds Pro brezžične slušalke niso le odlične za uporabo, tudi izgledajo odlično. Po navdihu ikonične in inovativne oblike, predstavljene pri Galaxy Buds Live brezžičnih slušalkah, imajo Galaxy Buds Pro brezžične slušalke posodobljeno, boljšo ergonomično obliko, ki izboljša kakovost zvoka, poleg tega pa so slušalke bolje ušesu prilagajajo. Ta edinstvena oblika prav tako zmanjša kontaktno površino med ušesom in slušalko ter izboljša udobje.

Še več, Galaxy Buds Pro brezžične slušalke so zasnovane tako, da vi lahko brezskrbno uživate. Tukaj je IPX7 najvišji standard vodoodpornosti v seriji Galaxy Buds. In sedaj – izguba slušalke je del preteklosti. S SmartThings Find lahko enostavno poiščete svojo slušalko, tudi ko nimate Bluetooth® povezave, ali pa ste slušalko založili nekje na oddaljeni lokaciji .

Dostopnost

Galaxy Buds Pro brezžične slušalke se odlično podajo z vašim Galaxy S21 pametnim telefonom, saj so na voljo v treh edinstvenih barvnih odtenkih: brezčasna fantomska črna in srebrna ter čudovita fantomska vijolična . Galaxy Buds Pro brezžične slušalke bodo od 29. januarja 2021 na voljo po priporočeni maloprodajni ceni 229 evrov na izbranih tržiščih.

fotografije
komentarji