marketing
dodatna oprema
arhiv predstavitev
Parrot

Bluetooth avto radio

Parrot RKi8400


Parrot RKi8400

02.09.2009
Objavil: Thomas Bergant

RKi8400 je najnovejši izdelek proizvajalca Parrot. Bluetooth avto radio instalacijo je moč vgraditi v vsako vozilo, posebnost nove linije izdelkov pa je tudi v tehnologiji, katera podpira predvajanje vam najljubše glasbe iz vašega priljubljenega medija.
Poleg telefonskih pogovorov in neodvisne glasovne prepoznave, vam serija RKi preko integriranih vmesnikov ponuja možnost povezave z: iPod, iPhone,i Touch, USB ključem, USB, MP3 predvajalnikom, Bluetooth stereo napravami, CD predvajalniki in MiniDisc komponentami ter pri modelu RKi8400 tudi s spominskimi karticami SD/SD-HC.

Model 8400 je povezljiv z vašim obstoječim audio sistemom v vozilu in vam omogoča visoko kvaliteto pogovora v vseh pogojih. Dvojni eksterni mikrofon in najnovejša programska oprema zmanjšujeta šume iz okolja, opcija full-duplex in zero-echo pa skrbita za kar se da kristalno čistost zvoka med vašim pogovorom. RKi8400 za predvajanje vaše najljubše melodije, poleg naštetih analognih in digitalnih priklopov podpira tudi poslušanje stereo glasbe iz vašega mobilnega telefona z uporabo A2DP profila. Da pa bo zvok v vašem vozilu potoval kot v pravi koncertni hali, skrbi 200W stereo-digitalni ojačevalnik. Poleg že znanih funkcij glasovne prepoznave in prenosa imenika lahko vaš klic nemudoma iz opcije prostoročno diskretno preusmerite na telefon. Ena od unikatnih novosti modela RKi8400, je tudi snemljiva prednja ploščica(TFT zaslon) z večnamenskim prostorom namenjenim priklopu ali pa samo kot skrita odlagalna površina. Parrot Rki8400 ima na voljo tudi režo za spominsko kartico v katero lahko spravite do 32GB vaše najljubše sopotnice glasbe. Preko dodatnega priključnega kompleta Parrot unika je radio možno povezati z originalnimi avtomobilskimi komandami na volanu.

PARROT RKi8400

 Barvni zaslon TFT 2.4“(262,144 barv)
(prikaz imenika, klicev, glasbene liste, ozadja, menija)
 FM/AM tuner z RDS
 Dvojni eksterni mikrofon
 Audio ojačevalnik 200W(4x50W)
 DSP-3(zmanjševanje šumov iz okolja)
 Predvajanje glasbe preko avto-audio sistema
 Vmesniki(SD/SD-HC,iPod,iPhone,USB ključ,MP3 predvajalnik,CD predvajalnik)
 A2DP, AVRCP, OPP, HFP,PBAP
 Avtomatska sinhronizacija imenika do 8.000 kontaktov/1500/telefon
 Neodvisna glasovna prepoznava/text to speech/synthesis
 Memory:Flash32Mbits-RAM16Mbits
 Bluetooth v2.0+EDR
 Povezava z do 5 telefoni
 Audio:DSP,FULL DUPLEX,,ECHO CANCELLATION
 Avtomatska povezava
 Radio mute
 Interni spomin(do 300Mp3-jev)
 DCMB(dinamična izbira mikrofonov)

fotografije
komentarji