marketing
povzetek
tehnične lastnosti
Zadnji testi dodatne opreme
dodatna oprema
arhiv predstavitev
Nokia

Nokia Essential E1200


Nokia Essential E1200

20.10.2020
Objavil: Dare Gliha

HMD Global, dom telefonov Nokia, je predstavil brezžične slušalke Nokia Essential – najnovejši dodatek v svoji ponudbi brezžičnih avdio dodatkov. Nove brezžične slušalke Nokia Essential ponujajo vrhunski zvok, prvovrstno udobje ter izjemno funkcionalnost in trajnost, ki ju seveda pričakujete od dodatne opreme Nokia. So idealen spremljevalec za vsakodnevne službene klice, zabavo in vadbo.
Brezžične slušalke imajo 40-milimetrske dinamične gonilnike, ki zagotavljajo odličen zvok in base, da lahko uživate med predvajanjem glasbe med vadbo ali v svetu zabave s svojimi najljubšimi oddajami. Prav tako vam ni treba skrbeti, da bi vam na polovici dneva zmanjkalo baterije. Brezžične slušalke Nokia Essential omogočajo do 40 urah brezžičnega predvajanja1, da boste imeli dovolj časa do naslednjega polnjenja, s 3,5-milimetrskim zvočnim kablom pa so na voljo za neomejeno predvajanje.

Za še enostavnejšo uporabo so brezžične slušalke Nokia Essential opremljene z univerzalno podporo glasovnega asistenta2, da lahko svoj dan kar najbolje izkoristite z ukazi za prostoročno telefoniranje. Samo recite “hej Google”3 in prejeli boste navodila, nastavili svoje najljubše pesmi in poklicali, ne da bi telefon vzeli iz svojega žepa.

Zahvaljujoč univerzalni združljivosti Bluetooth® 5.0 lahko uživate v brezhibni povezavi z vsemi napravami, ne glede na operacijski sistem, ki ga uporabljate. Dodatno udobje omogočata zložljiv naglavni mehanizem in robustna zunanja prevleka iz eloksiranega aluminija z udobnimi, mehkimi slušalkami. Tako so brezžične slušalke Nokia Essential resnično prenosna, zanesljiva in cenovno ugodna zvočna rešitev za vsakogar, ki išče odličen zvok.

Alexander Lambeek, vodja oddelka za dodatno opremo, HMD Global:
“S svojo ponudbo dodatne opreme ponujamo vse izkušnje, ki jih potrebujete, in sicer v elegantnem in cenovno ugodnem paketu, ki ga lahko pričakujete od zaupanja vredne blagovne znamke. Nove brezžične slušalke Nokia Essential niso nobena izjema. Predstavljajo popolno zvočno rešitev – so cenovno ugodne in z univerzalno povezljivostjo popoln spremljevalec pri delu, glasbi ali športu. S podporo glasovnega asistenta se lahko ljudje umaknejo od svojih zaslonov in uživajo svet okoli sebe!”

fotografije
komentarji