marketing
povzetek
tehnične lastnosti
Zadnji testi dodatne opreme
dodatna oprema
arhiv predstavitev
Nokia

Enostavno potovanje po Evropi

Nokia 330


Nokia 330

03.11.2006
Objavil: Thomas Bergant

Nokia je predstavila posebno navigacijsko napravo Nokia 330 Auto Navigation, ki bo vključevala zemljevide vse Evrope. Omogočala bo enostavno in neprekinjeno navigacijo iz ene v drugo državo, z jasnim glasovnim vodenjem in vizualnim prikazom na velikem barvnem zaslonu, ki je občutljiv na dotik.
Naprava Nokia 330 Auto Navigation je povsem enostavna za uporabo: uporabnik mora vnesti le želeno destinacijo, nato pa lahko pot spremlja na preglednem zaslonu. Cilj je mogoče izbirati tudi med naslovi, ki so že vnešeni.

Naprava dopolnjuje dosedanje navigacijske in GPS rešitve, ki jih ponuja Nokia. Vgrajen ima sprejemnik GPS, ki bo poskrbel za odlično pokritost s satelitskim signalom med potovanjem, naprava pa ima na voljo tudi 2 GB pomnilniškega prostora za prednaložene karte Evrope in ostale potovalne informacije.

Vizualna navodila je mogoče prilagoditi in jih tako pregledovati v 2D ali 3D ter dnevnem ali nočnem načinu, glasovne informacije pa je mogoče prilagajati glede na želeni jezik in nastavljati glasnost.

Navigacijska naprava uporablja aplikacijo ROUTE 66 Navigate 7 in kartografske podatke NAVTEQ.

Nokia 330 ponuja tudi zabavne funkcije, kot so glasbeni predvajalnik, pregledovalnik slik ali video predvajalnik. Na voljo bo predvidoma do konca tega leta, cena pa naj bi se gibala nekje okoli 360€.

fotografije
komentarji