marketing
povzetek
tehnične lastnosti
Dimenzije:
90mm x 130mm x 23mm
Zadnji testi dodatne opreme
dodatna oprema
arhiv predstavitev
Navigon

Vedno na pravi poti

Navigon 7100


Navigon 7100

16.03.2007
Objavil: Marko Likar

Navigon je do sedaj bil znan predvsem po svoji programski opremi. Na letošnjem CeBITu so predstavili njihove prve naprave in s tem naredili še korak dlje. Najboljši izmed predstavljenih modelov nosi oznako 7100.




Glavne lastnosti 7100 so vgrajen bluetooth, prostoročni način uporabe, 4,3 palčni prikazovalnik, ki prikazuje sliko v širokem formatu 16:9, nova ''Real View'' funkcija, ki podrobno prikazuje 3D svet okoli nas, informacije o prometnih zastojih, zvočni nadzor naprave ter možnost zaščite s PIN funkcijo.

Poglavitna novost tega modela je ''Real View'', ki bi naj izboljšala uporabo navigacijskega sistema. Če uporabljate navigacijske naprave, potem veste, kako zapleteno oziroma nepregledne znajo biti informacije o zastojih. Prav te težave želijo odpraviti z ''Real View''. S prikazom cestišča v treh dimenzijah nam navigacijska naprava natančno prikazuje, na kateri pas se je potrebno razvrstit, da bi se izognili gneči oziroma ne-bi zgrešili izvoza.

Navigon 7100 se lahko pohvali s priznanjem ''Best of the best 2007'', ki so ga dobili od Red dot design, ki vsako leto nagrajuje inovativne in kvalitetne proizvode.

Različica z regionalnimi mapami in različica z mapami evrope bosta na voljo letos poleti, za približno 500 eurov.

fotografije
komentarji