marketing
povzetek
tehnične lastnosti
Zadnji testi dodatne opreme
dodatna oprema
arhiv predstavitev
Motorola

V hipu se lahko spremeni vse

Motorola Moto Mods


Motorola Moto Mods

11.06.2016
Objavil: Thomas Bergant

Dobrodošli v novi dobi mobilnih tehnologij. Dodatki Moto Mods telefon Moto Z takoj spremenijo v napravo, ki jo potrebujete. Na zabavi bo dodatek v obliki zvočnika JBL SoundBoost poskrbel za res glasno predvajanje glasbe.
Če imate raje video vsebine, bo dodatek Moto Insta-Share Projector z vgrajenim projektorjem poskrbel za prikaz slike z do 70-palčno diagonalo. Se boste potepali stran od električnih vtičnic? Baterijski dodatek Power Pack telefonu doda do 22 ur avtonomije in lahko rabi kot modni dodatek – za dizajn so poskrbela partnerska podjetja, kot so kate spade new york, TUMI ter Incipio. Še več možnosti personalizacije telefona ponujajo ovitki Style Shells, izdelani iz premijskih materialov kot sta les in usnje, ki nudijo vrsto različnih vzorcev in omogočajo hitro zamenjavo. Vsi dodatki za telefone Moto Mods se s pomočjo zmogljivih magnetov hitro in zanesljivo spojijo s telefonom. Razvijalci obljubljajo, da bodo dodatki Moto Mods združljivi tudi s prihodnjimi generacijami telefona Moto Z.

Kako hitro in enostavno lahko dodatki Moto Mods spremenijo funkcionalnost mobilnega telefona, si lahko ogledate v spodnjem videu.

Ko ideje oživijo

Imate odlično idejo glede dodatka Moto Mod? Na voljo vam je odprta arhitektura in orodja, da si ga oblikujete tudi sami. Novi program za razvijalce, Moto Mods Developer Program, omogoča tako majhnim kot že uveljavljenim razvijalcem izdelavo celovitega ekosistema dodatkov, podpira inovacije ter piše nove zgodbe na področju mobilnosti.

Naložbeni sklad Lenovo Capital in skupina Incubator Group (LCIG) dodatno platformi Moto Mods namenjata možnost financiranja razvoja najbolj inovativnih dodatkov. V ta namen sta rezervirala milijon dolarjev sredstev, ki jih bo prejel posameznik ali podjetje za najboljši prototip Moto Mods, predstavljen do 31. marca 2017. Dodatne informacije o razvijalskih orodjih Moto Mods Development Kit ter procesu certificiranja najdete na povezavi developer.motorola.com.

fotografije
komentarji