marketing
povzetek
tehnične lastnosti
Dimenzije:
100 x 45 x 12 mm
Teža:
13 g
Čas uporabe:
do 6 ur
Čas pripravljenosti:
do 8 dni

zunanja povezavaTehnična specifikacija dodatne opreme na strani proizvajalca
Priloge
Zadnji testi dodatne opreme
dodatna oprema
arhiv predstavitev
Jabra

Klasika ...

Jabra Wave

Deli z ostalimi
Jabra Wave

21.12.2010
Objavil: Thomas Bergant

Klasičen za-ušesni dizajn Bluetooth slušalk, ki je Jabri prinesel velik uspeh, je nazaj in boljši kot kadar koli z najnovejšo Bluetooth slušalko Jabra Wave. Jabra za-ušesne Bluetooth slušalke so bile vedno cenjene zaradi udobnega nošenja, Bluetooth slušalka Jabra Wave pa premakne standarde udobja še višje.
Narejena je iz mehkih, prožnih materialov, ki nudijo naraven občutek med nošenjem, medtem ko nova tehnologija baterije omogoča tanjši dizajn in manjšo težo slušalke, ki je bolje razporejena ter se tako enakomerno razporedi okoli ušesa. Jabra Wave vključuje nov koncept mikrofona, ki drastično zmanjša šume med pogovorom zaradi vetra. Mikrofon je zaščiten v ohišju z posebno oblikovanimi odprtinami, zasnovanimi tako, da ustvarjajo čim manjši upor in turbulenco, sam mikrofon pa je ovit v posebno peno. Kombinacija materialov, oblikovanja in tehnologije Digitalnega procesiranja zvoka (DSP) zagotavljajo odličen, čist zvok tudi v vetrovnih pogojih. Tehnologija Multiuse omogoča uporabo dveh naprav hkrati, glasovna opozorila pa bodo opozorila uporabnika o ključnih statusnih podatkih, kot je povezanost in o nizkem stanju baterije.

Specifikacije:
• 3 plastna zaščita šumom
• Za-ušesni stil nošenja za največje udobje
• Glasovna opozorila o statusu povezave in nizkem stanju baterije
• Multiuse – povezava z dvema napravama hkrati
• DSP – digitalno procesiranje zvoka
• Statusni prikazovalnik za stanje baterije in povezanost
• Do 6 ur pogovorov in 8 dni v stanju pripravljenosti

Jabra je v odziv na zahteve kupcev in uporabnikov ponovno obudila za-ušesni stil Bluetooth slušalk z najnovejšo slušalko Jabra Wave, ki je namenjena zahtevnejšim uporabnikom, ki iščejo udobno in zanesljivo slušalko za uporabo v različnih okoljih.

Jabra Wave prihaja v paketu z hišnim Micro USB polnilcem. Zmogljiva baterija zagotavlja čas pogovorov do 6 ur in čas pripravljenosti do 8 dni.

fotografije
komentarji