marketing
povzetek
tehnične lastnosti
Zadnji testi dodatne opreme
dodatna oprema
arhiv predstavitev
Huawei

Ura z brezčasnim dizajnom

Huawei Watch


Huawei Watch

04.03.2015
Objavil: Dare Gliha

Huawei Watch je prva pametna ura družbe Huawei, ima AMOLED 1,4 - palčni zaslon, ki je odporen na praske in vodo s popolnim krožnim dizajnom s 42 mm v premeru. Zasnovali so jo tradicionalni proizvajalci najprestižnejših ročnih ur na svetu.
Njihova osredotočenost na detajle se vidi že na prvi pogled, saj so za njeno izdelavo uporabili elemente safirnega kristala in kovinsko ohišje iz 316L nerjavečega kovanega jekla, kar je mogoče najti samo na najbolj prestižnih ročnih urah.

Uro poganja sistem Android, omogoča pa številne funkcionalnosti kot so merjenje pulza, senzor za barometer, itd. V kombinaciji z mobilnim telefonom, ki ima operacijski sistem Android 4.3 ali novejšo različico, Huawei Watch omogoča prejemanje SMS sporočil in e-pošte, dostop do koledarja, aplikacij ter uporabnike opozarja na prejete klice.

Huawei Watch ima zaslon z ločljivostjo 400 x 400 pik in kontrastom 10 000:1, kar jo postavlja ob bok najboljšim pametnim telefonom na svetu. Edinstven ekran iz safirjevih leč omogoča enostavno delovanje tudi, če imajo uporabniki mokre roke ali rokavice, kar še nadgrajuje uporabniško izkušnjo. Uporabniki imajo na voljo več kot 40 kombinacij funkcionalnosti zaslona - od klasične analogne in digitalne do športne različice, ki omogoča štetje korakov, kalorij in še veliko več.

Ura je dostopna v zlati, srebrni in črni barvi z različnimi kombinacijami pasov.

fotografije
komentarji