marketing
povzetek
tehnične lastnosti
Dimenzije:
46,7 x 46,7 x 11,4 mm
Teža:
52 g
Čas uporabe:
do 14 dni

zunanja povezavaTehnična specifikacija dodatne opreme na strani proizvajalca
Zadnji testi dodatne opreme
dodatna oprema
arhiv predstavitev
Huawei

Huawei Watch GT 2 Pro


Huawei Watch GT 2 Pro

10.09.2020
Objavil: Dare Gliha

Huawei nadaljuje s širitvijo družine nosljivih naprav z novi izdelkom, prepletenim z inovacijami za preprostejše vzdrževanje telesne pripravljenosti in zdravja. Na globalnem dogodku pod sloganom »Inovacije navdihujejo srečna naključja« (Inovation Inspires Serendipity) so predstavili novo uro Watch GT 2 Pro.
Elegantna in sodobna pametna ura Watch GT 2 Pro ne vsebuje le funkcij svojih predhodnic, s katerimi je pridobila zaupanje uporabnikov, ampak ponuja avtonomijo baterije do dveh tednov, več kot 100 načinov vadb in profesionalne funkcije beleženja podatkov.

Pohvali se lahko z najbolj naprednimi funkcijami za sledenje zdravja, kjer nadgrajena tehnologija Huawei TruSeen 4.0+ zagotavlja natančnejše meritve srčnega utripa. Huawei je predstavil nove načine vadbe, vključno s smučanjem, tekom na smučeh, deskanjem na snegu in golfom. Ti se pridružijo obstoječi ponudbi in uporabnikom v realnem času omogočajo sledenje uspešnosti in analize profesionalnih športov.

Pametno uro Watch GT 2 Pro odlikujejo vzdržljivo ohišje iz vrhunskih materialov, vključno z zaščitnim steklom iz kristala safirja, zgornjim delom ohišja iz titana in koži prijaznim keramičnim spodnjim delom. Poleg tega ura podpira aplikacije za razširitev funkcionalnosti, saj namerava Huawei tudi v prihodnje izboljševati njeno uporabniško izkušnjo.

Watch GT 2 Pro bo na voljo še v tem mesecu. Športna različica bo stala 329 €, klasična pa 349 €.

fotografije
komentarji