marketing
povzetek
tehnične lastnosti
Dimenzije:
46 × 30 × 10,7 mm
Teža:
34 g
Čas uporabe:
do 10 dni

zunanja povezavaTehnična specifikacija dodatne opreme na strani proizvajalca
Zadnji testi dodatne opreme
dodatna oprema
arhiv predstavitev
Huawei

Huawei Watch Fit


Huawei Watch Fit

10.09.2020
Objavil: Dare Gliha

Watch Fit je prva Huaweieva nosljiva naprava z zaobljeno pravokotno obliko. Odlikuje jo bleščeč 1,64-palčni (4,1-centimetrski) zaslon AMOLED z možnostjo prikaza več vsebin in posledično boljšo izkušnjo interakcije.
S 34 grami je Watch Fit lahka kot športna zapestnica, vgrajeno pa ima novejšo tehnologijo spremljanja srčnega utripa Huawei TruSeen 4.0. Uporablja algoritem nevronske mreže umetne inteligence in napredno tipalo za natančnejše 24-urno spremljanje srčnega utripa, sprememb ravni kisika v krvi, spanja in stresa. Podatki, ki jih ura analizira so osnova nasvetov za izboljšanje telesne pripravljenosti, kar uporabniku omogoča boljše počutje in bolj zdrav življenjski slog.

Watch Fit je tudi prva pametna ura podjetja Huawei z animiranimi nasveti za vadbo. S kombinacijo 44 običajnih vadbenih načinov (vključno s topljenjem maščobe, razbremenitvijo mišic, oblikovanje telesa in drugih) je na voljo 12 animacij za hiter in preprost trening v optimalnem trenutku, ko ga najbolj potrebujete. Ljubitelji teka pa bodo navdušeni nad 13 tekaškimi vadnicami. Ura zazna hitrost gibanja in izvede analizo v realnem času, da je tek optimalen. S 96 načini vadbe, vgrajenim sprejemnikom GPS in odpornostjo proti vodi 5 ATM je tudi idealna spremljevalka za dejavnosti na prostem.

Avtonomija baterija znaša do 10 dni , zagotovljena pa je tudi podpora hitremu polnjenju. Po petih minutah bo v bateriji spet dovolj energije za dan tipične uporabe.

Huawei Watch Fit bo na voljo že v tem mesecu za 129 €.

fotografije
komentarji