marketing
povzetek
tehnične lastnosti
Zadnji testi dodatne opreme
dodatna oprema
arhiv predstavitev
Huawei

Huawei Watch 4 (Pro)


Huawei Watch 4 (Pro)

13.05.2023
Objavil: Dare Gliha

Huawei je na evropskih trgih predstavil linijo pametnih ur Watch 4. Huawei z novimi napravami še naprej spodbuja dobro telesno počutje s celodnevnim spremljanjem zdravja, ki je na voljo v obsežnem naboru pametnih nosljivih naprav.
Serija Huawei Watch 4: en dotik na zapestju za bolj zdravo življenje

Serija Huawei Watch 4 predstavlja novo linijo pametnih nosljivih naprav, ki vključuje uri Huawei Watch 4 in Huawei Watch 4 Pro. Obe sta podedovali tehnološko poreklo serije Watch, vendar sta še bolj osredotočeni na skrb za zdravje. Zahvaljujoč Huaweievemu večtočkovnemu spremljanju zdravja z enim dotikom, je skrb za zdravje tako preprosto, kot dotik na zapestju.

Večkratni dobitnik zlate medalje na olimpijskih igrah in svetovnih prvenstvih ter svetovna ikona na področju atletike sir Mo Farah je leta 2021 začel sodelovati s podjetjem Huawei z uro Huawei Watch GT 3. Od takrat so Huaweieve pametne ure postale sestavni del njegovega strogega treninga in zdravega načina življenja.

»Obožujem Huaweievo linijo pametnih ur. Vsaka od njih ima nekaj edinstvenega, pa naj gre za izjemno natančen GPS lahke ure Watch GT Runner ali čudovito luksuzno obliko nove ure Watch Ultimate. Ne glede na to, kaj počnem ali kam grem, lahko vedno vzamem pravo napravo, ki popolnoma ustreza mojim potrebam. Nova ura Huawei Watch 4 je še ena zmagovalka. Všeč so mi premijski materiali iz katerih je izdelana, zaslon pa je kot iz drugega sveta! In čeprav večina ljudi misli, da mene in mojega trenerja zanima le spremljanje tekaških sposobnosti, so mi v resnici resnično pomembne splošne zdravstvene metrike, saj mi pomagajo analizirati raven moje zmogljivosti. Zato bo funkcija zdravja z enim gumbom na uri Watch 4 omogočila, da bo pridobivanje vseh teh informacij zelo, zelo enostavno. Všeč mi je!,« je dejal sir Mo Farah.

Razpoložljivost in cene

Cena za pametno uro Huawei Watch 4 bo v Sloveniji znašala 449 €, za Watch 4 Pro pa 599 €.

fotografije
komentarji