marketing
povzetek
tehnične lastnosti
Dimenzije:
46.2 x 46.2 x 12.2 mm
Teža:
54 g
Čas uporabe:
do 3 dni
Čas pripravljenosti:
do 14 dni
Zadnji testi dodatne opreme
dodatna oprema
arhiv predstavitev
Huawei

Huawei Watch 3


Huawei Watch 3

17.07.2021
Objavil: Dare Gliha

Huawei je predstavil Watch 3, prvo izmed naprav, ki jih poganja nov Huaweiev operacijski sistem HarmonyOS. Ta zagotavlja brezšivno povezavo s pametnimi telefoni, hkrati pa omogoča napredne funkcionalnosti na področju vadbe in spremljanja zdravja.
Ure serije Huawei Watch 3 namreč uporabniku služijo kot profesionalni trener in svetovalec za zdrav način življenja, saj poznajo več kot 100 različnih načinov vadbe in vsebujejo tipala za merjenje telesnih znakov.

Opremljene so z novim visoko natančnim tipalom za merjenje temperature kože in omogočajo nadzor krvnega sladkorja, prav tako pa so sposobne zaznati padce in posledično s funkcijo SOS sprožiti klic v sili. Poleg tega ure omogočajo spremljanje zdravstvenih kazalnikov z merjenjem srčnega utripa, nasičenostjo kisika v krvi, krvnega tlaka in spremljanjem kakovosti spanja. Ure Watch 3 lahko uporabite tudi za opomnike na stvari, na katere pogosto pozabite, na primer kdaj spiti kozarec vode in vzeti zdravila. Celovit nabor funkcij tako omogoča uporabnikom, da so dobro obveščeni o svojem trenutnem zdravstvenem stanju.

Energije vam ne bo zmanjkalo

Huaweieve nove pametne ure, podobno kot predhodnice, odlikuje še izjemna avtonomija baterije, saj različica Watch 3 brez polnilnika v pametnem načinu zdrži do 3 dni in do 14 dni v načinu ultra dolge avtonomije.

Watch 3 na novo definira modo na vašem zapestju. Z ukrivljenim zaslonom in ohišjem iz nerjavečega jekla združuje estetiko klasičnih ur s funkcionalnostjo pametnih, nova 3D-vrtljiva krona, ki zazna različne stopnje pritiska in zagotavlja povratne informacije, pa zagotavlja še boljšo uporabniško izkušnjo.

Če ste si nove ure zaželeli bo zanjo potrebno odšteti 399 evrov.

fotografije
komentarji