marketing
povzetek
tehnične lastnosti
Dimenzije:
210 x 21,7 x 12,2 mm (slušalka 43.08 x 18.44 x 10.53 mm)
Teža:
95,8 g (slušalka 10,8 g)
Čas uporabe:
do 6 ur
Čas pripravljenosti:
do 6 dni

zunanja povezavaTehnična specifikacija dodatne opreme na strani proizvajalca
Zadnji testi dodatne opreme
dodatna oprema
arhiv predstavitev
Huawei

Združevanje mode in tehnologije

Huawei TalkBand B3


Huawei TalkBand B3

13.04.2016
Objavil: Dare Gliha

Huawei Consumer Business Group je vpredstavil novo pametno zapestnico TalkBand B3, minimalistično napravo, ki prinaša produktivnost in povezanost v elegantni ter modni obliki.
''Uporaba nosljivih naprav presega pričakovanja celotne industrije in naša nova serija pametnih zapestnic prinaša neprimerljive prednosti in inovativne značilnosti, brez katerih sodobni uporabniki preprosto ne morejo,'' je dejal Richard Yu, generalni direktor Huawei Consumer Business Group.

Huawei TalkBand B3, narejen iz premium materialov kot sta nerjaveče jeklo in 3D zaobljen 'Gorilla Glass', je ultimativen modni dodatek sodobnega človeka. Naprava uporabniku omogoča brezšivno povezanost in interakcijo z Bluetooth 4.2. podporo, sinhronizacijo s pametnim telefonom in spremljanjem zdravstvenih parametrov. Slušalka ima dvojni mikrofon ter filtrira zvoke iz okolice, kar izboljša kvaliteto klicev.

Pametno zapestnico Huawei TalkBand B3 lahko uporabnik personalizira, tako, da se prilega njegovi edinstveni osebnosti. Na voljo je v treh osnovnih videzih: Active, Classic in Elite.

Prestižen in moderen dizajn
Huaweijeva nova naprava odseva eleganten in moderen dizajn TalkBand zapestnic prejšnjih generacij in hkrati vnaša nove modne elemente. Talkband B3 je narejena iz prestižnih materialov, kot sta pravo italijansko usnje in visoko kakovostno nerjaveče jeklo. Za ohranitev neokrnjenega izgleda ima zaobljen zaslon prevleko, ki ščiti pred madeži in praskami.

Priročna komunikacija
Huawei TalkBand B3 ponuja konstantno povezanost z najnovejšo Bluetooth tehnologijo, ki zagotavlja brezžično sinhronizacijo s telefonom, zato uporabniki nikoli ne zgrešijo klica. Informacije se izpišejo na PMOLED zaslonu na dotik, resolucije 80 x 128, ki je zaščiten s steklom.

Nastavitve za šport in produktivnost
TalkBand B3 se lahko pohvali z izjemno 91mAh baterijo, katere 1.5 urno polnjenje zadošča za 6 ur klicanja, do 4 dni povprečne uporabe in 6 dni stanja v pripravljenosti z Bluetooth povezavo. Zmogljivost naprave je optimalna za spremljanje zdravstvenih in športnih parametrov ter vključuje bolj natančno spremljanje aktivnosti (štetje korakov in kalorij), kvalitete spanca in opozorila pri dolgotrajnem sedenju.

TalkBand B3 zapestnica bo najprej na voljo v le nekaj evropskih državah po ceni od 169€ naprej, kdaj pa jo lahko pričakujemo v Sloveniji zaenkrat še ni znano.

fotografije
komentarji