marketing
povzetek
tehnične lastnosti
Dimenzije:
235,10 (usnjena) / 242,85 (TUP plastika) x 22 x 1,88 mm
Teža:
usnjena:32,2 g (slušalka:12,5 g; pas:19,7 g) / plastična: 30,6 g (slušalka:12,5 g; pas:18,1 g)
Čas uporabe:
do 6 ur
Čas pripravljenosti:
do 12 dni

zunanja povezavaTehnična specifikacija dodatne opreme na strani proizvajalca
Zadnji testi dodatne opreme
dodatna oprema
arhiv predstavitev
Huawei

Najboljša kombinacija Bluetooth slušalke in aplikacije za spremljanje zdravja

Huawei TalkBand B2


Huawei TalkBand B2

04.03.2015
Objavil: Dare Gliha

TalkBand B2, nova generacija TalkBand naprav, ima bolj posloven dizajn, napredno in natančno funkcionalnost za spremljanje športnih aktivnosti in izboljšano sinhronizacijo z ostalimi mobilnimi napravami. Z izboljšano Bluetooth povezljivostjo, Huawei Talk Band B2 ni le praktičen pripomoček za spremljanje zdravja, temveč tudi odlična kombinacija Bluetooth slušalke in športne zapestnice.
Opremljen z naprednimi šestimi senzorji, TalkBand B2 samodejno sledi gibanju, zaznava dolžino globokega in plitvega spanja in ponuja uporabnikom praktične nasvete za izboljšanje spanja. Kot popoln spremljevalec mobilne naprave, je TalkBand B2 opremljen z dvojnim mikrofonom, tehnologijo za zmanjšanje hrupa in kvalitetno Bluetooth povezljivostjo. Poleg tega je opremljen tudi s pametnim senzorjem, ki zazna, če so Bluetooth slušalke povezane z napravo na roki in če niso avtomatsko pošlje audio (glasbo ali klic) pametnemu telefonu ali B2 zapestnici. Naprava lahko locira tudi pametni telefon z vibracijo in zvokom, ne glede na model ali znamko telefona.

Huawei Aesthetics Center v Parizu je zasnoval edinstveno napravo. Kovinski okvir je narejen iz trdnega, vendar lahkega aluminija. TalkBand T2 ima intuitivni in uporabniku prijazen HD zaslon na dotik. Uporabnik lahko izbira med pasom iz okolju prijaznega TPU materiala ali usnja, ki so na voljo v različnih barvah.

Naprava ima izvrstno baterijo, ki deluje do pet dni, omogoča pogovor do 6 ur, v stanju pripravljenosti pa baterija zdrži tudi do 12 dni. TalkBand B2 podpira naprave v operacijskem sistemu Android in sistemu iOS v različici 7.0 ali novejši različici.

fotografije
komentarji