marketing
povzetek
tehnične lastnosti
Dimenzije:
41,4 x 16,8 x 18,5 mm
Teža:
4,1 g, polnilna škatla 38 g
Čas uporabe:
4 ure (2,5 uri z vklopljenim dušenjem) / 22 ur s škatlo za polnjenje

zunanja povezavaTehnična specifikacija dodatne opreme na strani proizvajalca
Zadnji testi dodatne opreme
dodatna oprema
arhiv predstavitev
Huawei

Huawei FreeBuds 4


Huawei FreeBuds 4

17.07.2021
Objavil: Dare Gliha

Huawei je predstavil nov model pravih brezžičnih stereo slušalk FreeBuds 4. Gre za nov doprinos številčni družini brezžičnih slušalk in še en prikaz sposobnosti odlične tehnologije aktivnega dušenje hrupa (ANC), ki jo je Huawei predstavil že v prejšnjih generacijah svojih slušalk.
Z drugo generacijo tehnologije aktivnega dušenja hrupa, kakovostnim zvokom visoke ločljivosti in inteligentno povezljivostjo, pa slušalke Huawei FreeBuds 4 dvigujejo zvočno izkušnjo na popolnoma novo raven.

Slušalke se lahko med drugim pohvalijo z odlično avtonomijo delovanja. Ko je funkcija aktivnega dušenja hrupa izklopljena, nudijo 4 ure neprekinjenega predvajanja glasbe, skupaj s polnilnim ohišjem pa ta čas naraste na 22 ur. Če je dušenje vklopljeno, slušalke delujejo 2,5 ure. Poleg tega vodilna tehnologija hitrega polnjenja zagotavlja 2,5 ure zvočnih užitkov po le 15-minutnem polnjenju. Ko boste zunaj ali se vam bo mudilo, vam tako ne bo treba skrbeti za napolnjenost baterij.

V slušalkah FreeBuds 4 pa se prvič predstavlja tehnologija AEM, ki s samodejnim zaznavanjem oblike ušesa in načina nošenja inteligentno optimizira zvočni učinek ter uporabniku omogoči dosledno in visoko kakovost zvoka ne glede na okoliščine v katerih slušalke uporablja.

Nove slušalke so povezljive s pametnimi mobilnimi napravami Android in iOS.

fotografije
komentarji