marketing
povzetek
tehnične lastnosti
Teža:
20 g
Čas uporabe:
do 28 dni
Zadnji testi dodatne opreme
dodatna oprema
arhiv predstavitev
Huawei

Estetska zapestnica za zdrav življenjski stil

Huawei Colour Band A1


Huawei Colour Band A1

07.10.2016
Objavil: Dare Gliha

Huaweiju je predstavil napravo, ki bo, na popolnoma neinvaziven način pomagala oceniti športne aktivnosti, beležila kakovost spanca in celo obvestila o premočnem in nezdravem izpostavljanju sončnim žarkom. Ta naprava skriva v peresno lahki in stilski zapestnici.
Odlično oblikovanje

Inteligentni Huawei Colour Band A1 je sestavljen iz majhnega modula na katerega se lahko pripnejo različni pasovi. Uporabniki lahko izbirajo med 4 barvami usnjenih (rdeč, rjav, črn in moder) ter 4 barvami sintetičnih pasov (moder, roza, bel in črn). Zaradi pestre izbire lahko vsa najde pravo zapestnico zase.

Zapestnica tehta samo 20 g, kar pomeni, da je uporabnik ne čuti, ko si jo nadane. To je pomembno, ker je namen zapestnice, da spremlja uporabnika cel dan in celo noč. Tudi, ko si umivate roke, je ni potrebno odstraniti, saj je odporna na vodo.

Zapestnica deluje neodvisno od telefona, zato lahko med tekom in kolesarjenjem vaš telefon ostane doma. Podatki se bodo prenesli, ko pridete nazaj.

Baterija bo zdržala skoraj cel mesec

Po tem, ko iz embalaže odstranite Huawei Colour Band A1, vas bo osupnila. Ta mala naprava nima popolnoma nobenega gumba. Za vklop naprave jo je potrebno le priklopiti na polnilec. Zapestnico napolnite tako, da na polnilec telefona priklopite malo polnilno postajo. S polno baterijo bo Huawei Colour band A1 delovala kar do 28 dni. To je res neverjeten rezultat.

Medtem, ko se naprava polni, lahko prenesete Colour Band A1 aplikacijo na svoj pametni telefon. Aplikacija je brezplačna in je na voljo tako za Android, kot tudi iOS sistem. To pomeni, da je Huawei zapestnica združljiva z malodane vsakim pametnim telefonom.

Po namestitvi aplikacije sledi kratek postopek povezovanja obeh naprav. Poleg tega boste morali izbrati vzdevek, dodati svojo fotografijo in vpisati svoje rojstne podatke ter težo in starost. Nastavitev traja manj kot minuto in je povsem preprosta.

Zbudi vas lahko zapestnica!

Colour Band A1 aplikacije je pravi opravilni center za zapestnico. Tukaj nastavimo, če želimo, da zapestnica zavibrira, ko nekdo pokliče ali pa pošlje sporočilo. V aplikaciji lahko prav tako nastavite, če želite, da vas Colour Band A1 zjutraj nežno zbudi. Če za trenutek nekje založite svojo zapestnico, lahko telefon na daljavo sproži vibriranje zapestnice.

Glavna funkcija zapestnice Huawei Colour Band A1 je, vsekakor, štetje korakov in razdalje, ki jo prehodite. Aplikacija medtem samodejno računa porabljene kalorije. Vsi podatki so zabeleženi v obliki časovnice s pomočjo katere se lahko pomikate po zgodovini zbranih podatkov. Po tem, ko ste zaključili s treningom, lahko svoje rezultate in rekorde takoj delite na družbenih omrežjih.

Ne glede na to, kako se gibate v danem trenutku, lahko Huawei Colour Band A1 samodejno zazna če hodite, tečete ali kolesarite.

Medtem ko spite, zapestnica beleži trajanje ter kakovost našega spanca in statistično razdeli zbrane podatke med rahel in globok spanec ter budno stanje.

Senzor UV sevanja – edinstvena funkcija

Edinstvena funkcija zapestnice pa je senzor UV sevanja. Medtem, ko nas med vadbo obseva močno sonce, lahko preverite, ali to sevanje ne presega zdravih mej in se je bolj pametno skriti v senco. Zapestnica lahko prav tako predlaga, kateri zaščitni faktor kreme je najbolj uporabiti v dani situaciji ter, ali si je pametno nadeti pokrivalo oz. očala ter piti vodo. Gre za popolno funkcionalnost, ki bo kot nalašč za vse, ki ste radi aktivni na prostem.

Rezultati motivirajo k dodatni aktivnosti

Inteligentni Huawei Smart Colour Band A1 je odlična naprava, ki se nam bo pomagala še bolj osredotočiti na zdrav življenjski slog. Vsakodnevne statistike nas bodo motivirale, da treniramo bolj pogosto in dlje. Za določene aktivnosti je telefon lahko v napoto, a zahvaljujoč Houawi Smart Colour Bandu A1 lahko svoj telefon pustite doma in podatke prenesete, ko se vrnete domov. Colour Band A1 bo preverjal kakovost in dolžino našega spanca. To so zanimivi podatki, ki niso dostopni večini ljudi. Inteligentna zapestnica Huawei vas bo prav tako ščitila pred nevarnim UV sevanjem. Kot pika na i, pa na vas izgleda kot modni dodatek!

fotografije
komentarji