marketing
povzetek
tehnične lastnosti
Dimenzije:
12,2 x 7,6 x 2,0 cm
Teža:
183,8 g
Čas uporabe:
4 - 5 ur

zunanja povezavaTehnična specifikacija dodatne opreme na strani proizvajalca
Zadnji testi dodatne opreme
dodatna oprema
arhiv predstavitev
Garmin

Prikaz pravega voznega pasu, pogled na križišče, 3D zgradbe, foto navigacija, ...

Garmin nüvi 765T


Garmin nüvi 765T

10.09.2008
Objavil: Thomas Bergant

Garmin predstavlja revolucijo v satelitski navigaciji z novim nüvi 765T, kateremu so dodani “lane assist” oz. prikaz pravega voznega pasu, pogled na križišče, 3D pogled mesta in GPS HotFix tehnologija, ki avtomatično izračuna in shrani ključne satelitske informacije ...
...ter le-te uporabi pri naslednjem vklopu naprave, foto navigacija in stereo Bluetooth brezžična povezava z izboljšanim telefonskim imenikom ter MP3 podpora.

Nüvi 765T je več kot le navigacija s panoramskim 3D pogledom mest in več kot milijonom interesnih točk (POI točke). Nova serija omogoča vodenje na svetlem 4.3” (diagonala 10.9 cm) in na dotik občutljivem zaslonu, ki vključuje usmerjanje za vožnjo v avtomobilu, prikaz prometnih znakov na glavnih cestah in grafične napotke, ki usmerjajo voznika na pravi vozni pas. Nov, izboljšan procesor omogoča hitrejši izris karte. V večjih glavnih mestih po Evropi, kot sta na primer London in Liverpool, je dodan 3D pogled zgradb, ki pripomore k bolj realni podobi navigacijske izkušnje.

Vsak nüvi iz nove serije 7x5 vključuje Garminovo popularno “Where am I?” (“Kje sem?”) funkcijo ter informacije za pomoč na cesti.* Kadarkoli se lahko z enim dotikom na ikono lokacije omogoči prikaz na zaslonu s točno geografsko širino in dolžino, najbližjega naslova in križišča, bolnice, policijske postaje, bencinske črpalke ter pomoči na cesti. Nüvi 765T in 775T vsebujeta sprejemnik prometnih informacij** za čas življenjske dobe naprave. Nüvi 775T vsebuje tudi kartografijo Amerike.

Garminova foto navigacija ponovno opredeljuje znamenitosti. S pomočjo Garminove unikatne spletne strani ‘Garmin Connect Photos’ www.garminconnect.com/photos (v angleškem jeziku) lahko uporabniki izbirajo med milijon geo-lociranih fotografij, ki jih omogoča Google Panoramio, jih naložijo direktno na nüvi navigacijsko napravo ter uporabljajo fotografije za vodenje.

PPC z DDV:
nüvi 755T: 389€
nüvi 765T: 419€
nüvi 775T: 479€

* Organizirano s strani avtomobilskih klubov “ARC Transistance network”.

** Na voljo le tam, kjer obstajajo servisi RDS-TMC.

fotografije
komentarji