marketing
povzetek
tehnične lastnosti
Dimenzije:
9,3 x 7,2 x 1,5 cm
Teža:
108g
Čas uporabe:
do 3 ure

zunanja povezavaTehnična specifikacija dodatne opreme na strani proizvajalca
Zadnji testi dodatne opreme
dodatna oprema
arhiv predstavitev
Garmin

Za poslovno rabo in prosti čas

Garmin nüvi 2200


Garmin nüvi 2200

30.09.2010
Objavil: Thomas Bergant

Za zaposlene starše ali študente, ki imajo hkrati več opravkov in želijo kar najbolje izkoristiti vsako minuto in evro, je nüvi serije nüvi 2200 primeren za žep ali torbico, odlikuje ga tudi enostavna uporaba načrtovanja poti z dnevnimi opravki in funkcija Garmin ecoRoute, ki omogoča prikaz stroškov goriva za potovanje, kar omogoča prihranek goriva.




Za vsakdanja potovanja si modeli naprav serije nüvi 2200 avtomatično zapomnijo uporabnikove najbolj pogoste in priljubljene destinacije ter z uporabo myTrends predvidijo destinacijo brez aktiviranja načrtovane poti, pokažejo čas potovanja in najboljšo načrtovano pot. S funkcijo usmerjanja po javnem prevozu so modeli serije nüvi 2200 idealne navigacije za uporabo v večjih mestih. Z namestitvijo dodatne kartografije cityXplorer za večja mesta po svetu dobi uporabnik podatke o avtobusnih in tramvajskih progah, podzemni železnici ter drugih tipih javnega prevoza za izbrano mesto.

Vsi napovedani modeli navigacij iz serije nüvi 2200 in 2300 vsebujejo na milijone prednaloženih interesnih točk in prikaz omejitev hitrosti za večino glavnih cest, napačne omejitve hitrosti pa se lahko sporočijo Garminu.

fotografije
komentarji