marketing
povzetek
tehnične lastnosti
Dimenzije:
45 x 37mm / 49 x 41mm
Zadnji testi dodatne opreme
dodatna oprema
arhiv predstavitev
Asus

Visoka kakovost za edinstveno uporabniško izkušnjo

Asus ZenWatch 2


Asus ZenWatch 2

04.06.2015
Objavil: Dare Gliha

ASUS je predstavil novo pametno uro ZenWatch 2, ki temelji na platformi Android Wear. Inženirji so se pri oblikovanju posvetili številnim podrobnostim in uporabi materialov visoke kakovosti, uporabnikom pa omogoča edinstveno uporabniško izkušnjo ob dotiku zaslona ali kar z glasovnim upravljanjem.
ZenWatch 2 je povsem osebna naprava, ki jo nosilec lahko dodatno prilagodi svojemu slogu. Na voljo je v dveh velikostih in treh barvah, kombinacij različnih materialov in barv pasu je kar 18. Podoba uporabniškega vmesnika ur je povsem prilagodljiva, saj jo uporabnik lahko oblikuje po svojem okusu ali izbere eno izmed številnih že izdelanih.

ZenWatch 2 nadgrajuje uporabniško izkušnjo ure ZenWatch in dodaja povsem novo funkcionalnost. Nov magnetni polnilec bistveno olajša polnjenje baterije, ta se tudi znatno hitreje napolni. Vrsta senzorjev skrbi za merjenje telesne aktivnosti uporabnika, prenovljena fitnes aplikacija pa mu pomaga vzdrževati pravo razmerje med delom in rekreacijo ter doseči zastavljene cilje.

Mojstrska izdelava
ASUS ZenWatch 2 nadaljuje tradicijo kakovostne izdelave, ohišje ure je izdelano iz nerjavečega jekla, na voljo pa je v treh barvah – sivi, kovinski in zlati. Zaslon ure je nežno ukrivljen in doda k eleganci, njegova na dotik občutljiva površina pa prepozna tudi različne geste. Trpežnost zaslona zagotavlja sloj Corning Gorilla Glass 3, ki ga ščiti pred praskami in poškodbami. Pas ure bo na voljo v trpežni gumijasti različici modre, oranžne, rdeče ali rjave barve ali pa usnjeni različici rjave, sive, modre, oranžne ali oker barve. Na voljo bo tudi pas iz nerjavečega jekla v sivi, kovinski ali zlati barvi. ASUS je s partnerjem Swarovski pripravil tudi čudovit usnjen pas z diamantnim vzorcem. Fizičnemu oblikovanju sledi digitalna podoba. Uporabnik lahko sliko na zaslonu hitro spremeni glede na svoje počutje in okus.

Pametna spremljevalka
Uro ASUS ZenWatch 2 poganja zadnja različica programske opreme Android Wear, ki je pametna spremljevalka telefonov s sistemom Android. Uporabniku omogoča praktično sprejemanje klicev, branje sporočil in opomnikov ter prikaz številnih drugih informacij brez da bi zanje pogledali na zaslon telefona. Med ekskluzivne funkcije sodijo tudi globoka integracija z vmesnikom ASUS ZenUI, aplikacija FoneHelper, spremljanje telesne dejavnosti ter upravljanje kamere na daljavo.

Izboljšana aplikacija Remote Camera, že sicer ena najbolj priljubljenih na uri ZenWatch, omogoča upravljanje s prednjo ali zadnjo kamero in fotoaparatom na telefonu na zapestju, kar doda h kreativni svobodi fotografiranja in snemanja. Ura ZenWatch 2 je zasnovana za celodnevno nošenje, tudi pod prho ali pri rekreaciji. Je vodoodporna po standardu IP67.

Nova generacija aplikacij za razvajanje
Udobno celodnevno nošenje ure, opremljene s sofisticiranimi senzorji, je idealna priložnost za rabo povsem prenovljene aplikacije Wellness, ki celovito spremlja telesno dejavnost uporabnika in njegovo počutje. ZenWatch 2 pozna tudi različne aktivnosti, kot sta tek in kolesarjenje. Poleg preglednega prikaza napredka in dejavnosti ura uporabnika tudi spodbuja k doseganju zastavljenih ciljev glede rekreacije in zdravja. Na voljo so mu tudi zanimivi grafi napredka in napredna analiza.

fotografije
komentarji