marketing
povzetek
tehnične lastnosti
Dimenzije:
49 x 44 x 14,4 mm
Teža:
61.4 g
Čas pripravljenosti:
do 36 ur

zunanja povezavaTehnična specifikacija dodatne opreme na strani proizvajalca
Zadnji testi dodatne opreme
dodatna oprema
arhiv predstavitev
Apple

Apple Watch Ultra 2


Apple Watch Ultra 2

14.09.2023
Objavil: Dare Gliha

Apple je na letnem dogodku prestavil Watch Ultra 2, ki ima upravljanje z gestami z dvojnim dotikom ter nov UWB-čip za boljše sledenje lokaciji. S svojim 49 mm ohišjem in 1,92-palčnim zaslonom LTPO OLED, ki ima zdaj največjo svetilnost do 3.000 nitov je ura dober naslednik prvotnega modela Ultre.
Čas delovanja baterije je tako kot pri predhodniku ocenjen na 36 ur, vendar se lahko zdaj v načinu z nizko porabo energije podaljša na 72 ur. Ura Watch Ultra 2 je dobila modularni številčnik Modular Ultra, ki uporabnikom zagotavlja največ informacij, saj izkorišča zunanji rob zaslona. Nočni način lahko zdaj za samodejno aktiviranje uporablja senzor okoliške svetlobe.

WatchOS 10 pokriva programsko področje in zdaj se lahko prek povezave Bluetooth povežete s kolesarskimi perifernimi napravami, kot so pedala za merjenje moči, in tako dobite natančne rezultate.

Prodaja se začne 22. septembra, Apple pa je dodal tudi nove barve trakov Alpine Loop (modra, indigo, olivna), Trail Loop (oranžna/bež, zelena/siva, modra/črna) in Ocean Band (modra, oranžna).

fotografije
komentarji