marketing
povzetek
tehnične lastnosti
Dimenzije:
38 (38,6 x 33,3 x 11,4) mm ali 42 (42,5 x 36,4 x 11,4) mm
Teža:
26,7 (28,7 g z eSIM) g / 32,3 (34,9 g z eSIM) g
Čas uporabe:
do 18 ur
Zadnji testi dodatne opreme
dodatna oprema
arhiv predstavitev
Apple

Apple Watch series 3


Apple Watch series 3

13.09.2017
Objavil: Dare Gliha

Apple je oznanil, da je njihova ura Watch najbolj prodajana ura na svetu, prehiteli naj bi tudi znameniti Rolex. V duhu te rasti so zato predstavili tudi naslednico in sicer Watch serije 3.
Največja novost je vgrajena kartica eSIM (3G in LTE), ki si bo delila telefonsko številko s telefonom. Tako bodo uporabniki lahko prejeli klice tudi, če telefona ne bo v bližini. Žal pa ta funkcija ne bo na voljo na vseh trgih, namreč je pri podprtih operaterjih. Trenutno ni znano, ali bo v prihodnje to možnost uporabiti tudi pri nas.

Uro poganja nov dvojedrni procesor, ki je 70 % hitrejši od predhodnika, za boljši sprejem signala WiFi pa so vgradili nov čip W2. Ura je sedaj dovolj zmogljiva, da lahko na njej Siri tudi spregovori.

Watch serije 3 zmore tudi predvajati glasbo (seveda s pomočjo podprtih servisov kot so Apple Music ipd.), vgradili pa so tudi barometer, tako da boste lahko spremljali, koliko stopnic ste čez dan prehodili. Velikost nove ure vseeno ostaja enaka predhodnici.

Watch serije 3 bo na voljo od 22. septembra, cena za osnovno različico s eSIM kartico bo znašala 449 €, za različico brez eSIM kartice pa boste odšteli od 369 €. Na voljo je več različnih barvnih kombinacij, osnovne pa so srebrna, črna in zlata.

fotografije
komentarji