marketing
povzetek
tehnične lastnosti
Dimenzije:
46 mm model: 46 x 49 x 13 mm, 42 mm model: 41,9 x 45,7 x 12,7 mm
Teža:
46 mm model: 63g, 42 mm model: 49g (brez pasu)
Čas pripravljenosti:
do 72 ur

zunanja povezavaTehnična specifikacija dodatne opreme na strani proizvajalca
Zadnji testi dodatne opreme
dodatna oprema
arhiv predstavitev
Samsung

S Samsung Galaxy Watch boste spremljali vsak svoj korak

Samsung Galaxy Watch


Samsung Galaxy Watch

10.08.2018
Objavil: Thomas Bergant

Nova pametna ura prinaša najboljše iz Galaxy ekosistema: vzdržljivo baterijo, zmogljivosti za spremljanje športnih aktivnosti in prehrane ter brezčasno obliko z možnostjo prilagoditve lastnemu stilu. Z novimi sledilniki za spremljanje stresa in spanja lahko uporabniki dosegajo še boljše rezultate.
Pametna ura je na voljo v več mikavnejših različicah. Uporabniki lahko izbirajo med srebrno, polnočno črno in rožnato zlato različico ohišja ter pasovi v novih barvnih odtenkih. V predprodaji bo slovenskim uporabnikom na voljo že od 31. avgusta naprej.

»V družbi Samsung svojim uporabnikom tradicionalno omogočamo izbiro in hkrati v srčiki ohranjamo inovativnost naprav. Zadovoljni smo, da lahko nadaljujemo tradicijo Galaxy linije tudi v segmentu nosljivih naprav,« je poudaril DJ Koh, predsednik in izvršni direktor za področje IT & mobilnih komunikacij v družbi Samsung Electronics, in dodal: »Galaxy Watch je oblikovana za različne življenjske sloge. Namenjena je temu, da pomaga izpolniti pričakovanja uporabnikov, ki želijo vzdržljivejšo baterijo za daljšo uporabo napave, izboljšane možnostmi za spremljanje športnih dejavnosti in s tem uspešnejše doseganje zastavljnih ciljev. Vse to omogočamo z Galaxy Watch, ki je uporabniku dosegljiva že z dotikom zapestja.«

Zmogljivost za vse izzive na poti
Zmogljiveša baterija omogoča do 80 ur delovanja . Uporabnik se lahko izogne vsakodnevnemu polnjenju, saj lahko naprava brez težav sledi ritmu napornega tedna. Z daljšo življenjsko dobo baterije lahko uporabniki brezskrbno uživajo dlje. Galaxy Watch lahko v prepletu naprav ustvari povsem samostojno izkušnjo prek pošiljanja sporočil, izvajanja klicev, uporabe zemljevidov in poslušanja glasbe. Z jutranjim in večernim pregledom aktivnosti Galaxy Watch uporabniku pomaga ostati v koraku s časom, slediti vremenu in spremembam urnika.

Živite uravnoteženo življenje
Zasnovo Galaxy Watch je navdihnilo dobro počutje uporabnikov. Pametna ura ponuja še bolj dovršeno spremljanje počutja z novim sledilnikom za upravljanje stresa . Ta samodejno zaznava visoke ravni stresa in uporabniku predlaga dihalne vaje, s katerimi lahko izboljša osredotočenost in koncentracijo. Nov napredni sledilnik spanja spremlja vse ravni spanja uporabnika, vključno s cikli REM, in tako pomaga uporabnikom prilagoditi spalne navade in zagotoviti dovolj počitka za izzive, ki jih prinaša dan.

Ob tem ko imajo uporabniki spanje in stres pod nadzorom, jim Galaxy Watch pomaga tudi pri doseganju drugih ciljev na področju zdravja, dobrega počuja in športa. Nova pametna ura omogoča spremljanje dodatnih 21 aktivnosti v notranjih prostorih in skupno kar 39 vadb. Tako lahko uporabniki prilagajajo in spreminjajo svoje športne navade. Ker je uravnotežena prehrana prav tako pomembna kot vadba sama, Galaxy Watch omogoča intuitivno spemljanje kalorij in personalizirane opomnike. Še več, z Bixby Vision lahko uprabniki spremljajo obroke na svoji Galaxy napravi. Za večjo preglednost nad energijskim vnosom lahko posnamejo fotografijo vsakega obroka in vnesejo energijske vrednosti v aplikacijo Samsung Health in na Galaxy Watch.

Kombinacija stilsko dovršene in brezčasne oblike
Galaxy Watch je uporabnikom na voljo v dveh velikostih in barvnih različicah: srebrna v velikosti 46 mm ter polnočno črna in rožnato zlata v velikosti 42 mm. Uporabniki imajo še več možnosti pri izbiri obroča in pasa. Na primer, izberejo lahko pas visoke kakovosti ponudnika Braloba. Galaxy Watch se ponaša tudi z dediščino Samsung pametnih ur, dodatno pa jo odlikuje značilen okrogel vrtljiv obroč z digitalnim zaslonom z načinom »Always On«, kar prispeva k še večji uporabnosti naprave. Prvič so na Galaxy Watch dodane lastnosti, ki dajejo občutek in videz tradicije. Takšne novosti so analogno tiktakanje, zvonjenje, ko odbije polna ura, videz pa zaznamuje učinek globine, ki poudari vsako podrobnost na licu naprave. Galaxy Watch potrjeno zadošča vojaškim standardom vzdržljivost , k čemur prispevata stekleno ohišje Corning® Gorilla® Glass DX+ in vodoodpornost. Z oceno vodotesnosti 5 ATM pametna ura velja za vodilno v industriji in omogoča dolgotrajno uporabo ne glede na okolje.

Doživite najboljše, kar Samsung Galaxy ekosistem ponuja
Galaxy Watch prinaša vse najboljše iz Galaxy ekosistema z zagotavljanjem brezhibne izkušnje ob uporabi aplikacij in tehnologij, kot so SmartThings, Samsung Health, Samsung Flow, Samsung Knox, pa tudi z uporabo pomočnika Bixby ter partnerskih platform Spotify in Under Armour. Aplikacija SmartThings omogoča preprosto dostopanje in upravljanje naprav na Galaxy Watch. Z dotikom zapestja lahko uporabniki prižgejo luč ali televizor ter uravnavajo temperaturo doma pred spanjem. Z Galaxy Watch je poslušanje glasbe in upravljanje multimedijskih naprav še lažje. S posebnim načinom (Offline mode) Spotify omogoča uporabnikom poslušanje glasbe brez omrežne povezave ali povezave prek pametnega telefona. Za varnost informacij poskrbi aplikacija Samsung Knox, za enostavno odklepanje namiznega računalnika ali tablice pa aplikacija Samsung Flow.

fotografije
komentarji