marketing
povzetek
tehnične lastnosti
Dimenzije:
Fit: 18,3 x 44,6 x 11,2 mm, Fit e: 16,0 x 40,2 x 10,9 mm
Teža:
Fit: 24 g, Fit e:15 g
Zadnji testi dodatne opreme
dodatna oprema
arhiv predstavitev
Samsung

Samsung Galaxy Fit in Fit e


Samsung Galaxy Fit in Fit e

21.02.2019
Objavil: Thomas Bergant

Ustvarjena za vse športne navdušence, profesionalne in amaterske, Glaxy Fit in Galaxy Fit e podpirata aktivni življenjski stil. Tanka in lahka Galaxy Fit in Galaxy Fit 2 sta enostavna za kombiniranje modnih stilov in udobna pri vsakodnevni uporabi.
Tanka in modna Galaxy Fit in Galaxy Fit e nudita enostavno intuitivno sledenje, ki vam pomaga doseči vaše cilje. Galaxy Fit in Galaxy Fit e samodejno začneta slediti vaši dejavnosti, ko hodite, tečete, kolesarite, veslate, uporabljate sobno kolo ali začnete s splošno dinamično vadbo. Prav tako lahko ročno izberete med več kot 90 različnimi aktivnostmi v aplikaciji Samsung Health na vašem pametnem telefonu, Galaxy Fit / Galaxy Fit e pa bo samodejno začel slediti izbrani vadbi. Poleg tega lahko z izboljšano analizo spanja in pametnim obvladovanjem stresa spremljate vaše počutje ob kateremkoli času dneva.

Galaxy Fit in Galaxy Fit e sta, zahvaljujoč enostavnemu in intuitivnemu uporabniškemu vmesniku ter uporabniku prijazni pametni izkušnji, enostavna za uporabo tudi na poti. Prejemajte opozorila in sporočila ali uporabite informacije, ki so sinhronizirane neposredno s pametnim telefonom - kot so na primer budilka, koledar in vreme. Ko potujete v drug časovni pas, bo vaš Galaxy Fit samodejno prikazal dvojno uro, kar vam bo olajšalo upravljanje vašega urnika. Obe napravi sta vodoodporni (5 ATM ), tako da ju lahko uporabljate tudi pod tušem ali v bazenu.

fotografije
komentarji