marketing
povzetek
tehnične lastnosti
Zadnji testi dodatne opreme
dodatna oprema
arhiv predstavitev
Sony Ericsson

Oprema za prostoročno telefoniranje

Sony Ericsson HBH-610, HCB-700, HPS-60,


Avtoinštalacija Bluetooth™ HCB-700

16.06.2005
Objavil: Thomas Bergant

Sony Ericsson je predstavil tri nove prostoročne komplete, ki še dodatno olajšajo telefoniranje z mobilnimi telefoni v različnih okoljih.
Popolnoma nova slušalka Bluetooth™ je namenjena prostoročnemu in zato varnejšemu telefoniranju med vožnjo. Prenosni prostoročni kompleti vsebujejo najsodobnejšo tehnologijo za hitro in stabilno prostoročno klicanje.

Slušalka BluetoothTM HBH-610

S slušalko Bluetooth HBH-610 se lahko nemoteno pogovarjate tudi v hrupnem okolju, zahvaljujoč izredni kakovosti zvoka.

Kombinacija zadnje verzije Bluetooth™ 2.0 s samodejnim prilagajanjem glasnosti zvoka, digitalno izločitvijo odmeva in zmanjševanjem šuma zagotavlja stabilno zvezo in izredno kakovost zvoka. Nova digitalna obdelava signala omogoča uporabo naprav, ki podpirajo tehnologijo Bluetooth™, kot sta PDA in PC, tako da odlična kakovost zvoka slušalke Bluetooth™ ni več omejena samo na mobilne telefone.

Slušalka HBH-610 je elegantna, lahka in primerna za nošenje, omogoča 6,5 ure pogovorov in do 13 dni pripravljenosti, z izborom številnih zamenljivih ohišij Style-Up™ pa jo lahko prilagodite svojemu slogu.

Avtoinštalacija Bluetooth™ HCB-700

Najnovejša Sony Ericssonova avtoinštalacija HCB-700 je oblikovana za večjo varnost, saj vozniku omogoča upravljanje s klici brez odvračanja pozornosti od prometa. Popolnoma novo glasovno izbiranje številk daje nov pomen običajnemu glasovnemu izbiranju in avtomatskemu klicanju številke, kajti uporabnik lahko glasno izgovorjeno številko tudi pokliče.

Informacijski zaslon je vgrajen na armaturno ploščo tako, da voznik vidi, kdo kliče, ne da bi mu pogled skrenil s ceste. Kontrolna enota je nameščena na dosegu roke, če je treba uporabiti imenik ali seznam opravljenih klicev.
ImageOb vžigu vozila se telefon samodejno poveže s HCB-700, tako da ročno povezovanje ni potrebno. HBH-700 je namenjen predvsem varnosti, a je hkrati tudi privlačen zaradi modnega videza; je eleganten dodatek notranjosti vsakega avtomobila, zaslon je mogoče prilagoditi osvetlitvi instrumentov na armaturni plošči.

HBH-700 bo dostopen kupcem v tretjem trimesečju leta 2005.

Komplet za prostoročno telefoniranje HPS-60

Komplet za prostoročno telefoniranje HPS-60 je športnega videza in je namenjen Sony Ericssonovim telefonom nove generacije. Čvrsta in fleksibilna slušalka se lepo prilega ušesu, to elegantno napravo lahko prilagodimo sebi z izborom ene izmed treh dostopnih zamenljivih ohišij Style-Up™.

HPS-60 je združljiv s Sony Ericssonom K750, S600, Z520 in W800 Walkman.
HPS-60 bo dostopen kupcem v drugem trimesečju leta 2005.

fotografije
bluetooth slušalka HBH-610 komplet za prostoročno telefoniranje HPS-60
komentarji