marketing
povzetek
tehnične lastnosti
Zadnji testi dodatne opreme
dodatna oprema
arhiv predstavitev
Sony Ericsson

Obilje dodatne opreme

Sony Ericsson MMV-200, MXE-60, HPM-70, HCA-60, HBH-608, HBH-662


Sony Ericsson MMV-200, MXE-60, HPM-70, HCA-60, HBH-608, HBH-662

01.03.2005
Objavil: Mojca Giacomelli

Možnosti uporabe in različne aplikacije za Sony Ericssonove mobilne telefone so se letos še posebej razširile, saj je podjetje predstavilo širok izbor nove dodatne opreme.
Bluetooth™ brezžična tehnologija je uporabljena za enostavno komunikacijo z domačimi sistemi za zabavo, na voljo so nove zanesljive slušalke, fotografiranje bo s pomočjo nove bliskavice možno tudi v temi, novi kompleti za prostoročno uporabo in avtoinštalacije pa bodo še olajšali prostoročno uporabo.

Vso dodatno opremo je Sony Ericsson predstavil danes, na prvi ogled pa bo na razpolago na sejmu CeBIT v Hannovru konec tega meseca.

Bluetooth™ vmesnik za različne predvajalnike MMV-200 vam omogoča uživanje v predvajanju glasbe in prikazovanju slik in video posnetkov na domačih sistemih za zabavo, saj omogoča prenos na telefonu shranjene vsebine na TV sprejemnik ali domači glasbeni sistem. MMV-200 poveže glasbeni sistem s telefonom in lahko z njegovo pomočjo brezžično prenašamo glasbo iz telefona na glasbeni sistem; če ga vstavimo v TV sprejemnik, pa si lahko skupaj s prijatelji na velikem zaslonu ogledujemo fotografije in video posnetke. Če imamo veliko glasbe ali slik, lahko uporabimo katero koli pomnilniško kartico (iz telefona, osebnega računalnika ali digitalne kamere) in uporabimo telefon kot daljinski upravljalnik, s katerim se pomikamo med slikami ali skladbami. Najboljše pa je to, da lahko slike in zvoke predvajamo istočasno in da se lahko MMV-200 sporazumeva z več telefoni z Bluetooth™ tehnologijo, tako da lahko povabimo tudi prijatelje, da nam pokažejo ali predvajajo svoje priljubljene slike ali glasbo.

Bliskavica MXE-60

Vgrajena lučka za dodatno osvetlitev je standard pri najnovejših Sony Ericssonovih telefonih z vgrajeno kamero, a za posnetke resnično visoke kakovosti v razmerah slabe osvetljenosti potrebujemo bliskavico. Bliskavico MXE-60 preprosto pritrdimo na telefon. Ko pritisnemo na sprožilec, močan snop svetlobe omogoči izvrstno kakovost fotografij, ki so poleg tega brez učinka rdečih oči.

Glasbeni kabel MMC-60

Glasbeni kabel MMC-60 lahko uporabimo za povezavo med telefonom in domačim glasbenim sistemom in tako uživamo v priljubljeni glasbi, ki jo imamo shranjeno na telefonu. Če imamo veliko prenesenih glasbenih datotek, jih lahko prenesemo na pomnilniško kartico na telefonu, nato pa povežemo telefon z domačim glasbenim sistemom in uživamo v glasbi prek zvočnikov.

Stereo prenosni komplet za prostoročno telefoniranje HPM-70

Stereo prenosni komplet za prostoročno telefoniranje HPM-70 omogoča uporabnikom prostoročno upravljanje s klici, pa tudi poslušanje stereo glasbe, shranjene na telefonu. Udobne in izjemno lahke silikonske slušalke izolirajo zvok, kar omogoča izjemno kakovost in base. Pomembno je tudi, da nikoli ne boste zamudili klica, saj se ob prihajajočem klicu glasba začasno ustavi.

Avtoinštalacija HCA-60

Avtoinštalacijo HCA-60 odlikuje izvrstna kakovost zvoka. Za upravljanje s klici, polnjenje telefona in poslušanje na telefonu shranjene glasbe v stereo tehniki prek zvočnikov v vozilu morate le postaviti telefon v držalo. Držalo vam omogoča tudi povezavo telefona z zunanjo anteno avtomobila, kar omogoča boljši sprejem.

Akono™ Bluetooth™ slušalka HBH-608 - elegantna, moderno oblikovana slušalka

Akono™ HBH-608 ima vgrajeno najnovejšo Bluetooth™ tehnologijo, ki omogoča izvrstno kakovost zvoka in zelo stabilno povezavo. Do 8 ur pogovora in do 250 ur v stanju pripravljenosti, skupaj z nizko težo in izredno ergonomično obliko zagotavljajo udobje, kakovost in zanesljivost.

Akono™ Bluetooth™ slušalka HBH-662

Uporaben zaslon na Akono™ slušalki HBH-662 uporabnika obvešča o prihajajočih klicih – prikaže, kdo kliče ter številko kličočega, ob zaključenem klicu pa tudi dolžino pogovora. Čas pogovora 5 ur in čas pripravljenosti 150 ur nam zagotavljata, da smo vedno dosegljivi, stanje baterije pa lahko v vsakem trenutku preverimo na zaslonu, tako da se nam ne more zgoditi, da bi nas v najbolj neprijetnem trenutku presenetila prazna baterija.

Sony Ericssonove Bluetooth™ slušalke lahko uporabljamo z mobilnimi telefoni vseh blagovnih znamk, ki omogočajo Bluetooth™.

Nov sistemski priključek

Letos Sony Ericsson uvaja povsem nov portfelj mobilnih telefonov in dodatne opreme, ki imajo vgrajen tudi nov sistemski priključek. Nov sistemski priključek je manjši, omogoča pa večje hitrosti prenosa in večjo funkcionalnost, kar je idealno za nove izdelke, ki jih uporabljamo za prenos glasbe, slik in podatkov.

fotografije
komentarji