marketing
Nagrade

Kamera Samsung Gear 360

360-stopinjska kamera Samsung Gear 360 s 4K ločljivostjo in prefinjeno obliko, ki je obenem zelo enostavna za uporabo. Gear 360 kamera je lahka in majhna ter z izboljšanimi funkcijami za visokokakovostno vsebino širi Samsung VR ekosistem.Mobilnik Nokia 3310

Legendarna Nokia 3310 se je v letošnjem letu reinkarnirala v obliki enostavnega a hkrati dovolj zanimivega mobilnika, ki bo navdušil predvsem tiste, ki se z nostalgijo spominjajo dobrih starih časov Nokie.


Selfie stick mini

Teleskopska palica je opremljena z univerzalnim nosilcem, ki je združljiv s pametnimi telefoni z diagonalo do 8,5 cm. Palico zaznamuje mehko držalo za roke. Edinstvena prednost Selfie Stick palice je možnost aktiviranja fotografiranja s pritiskom na gumb (omogočeno s pametnimi telefoni z operacijskim sistemom Android ali iOS).

Izbrali smo najboljši mobilnik leta 2017!

En mesec je trajalo glasovanje za najboljši mobilnik leta 2017. Glasovanje smo otvorili 28. novembra 2017, zaključili pa sinoči, 30. decembra 2017 ob polnoči. V tem času ste pridno glasovali in rezultat tega je prikazan v nadaljevanju.

Največ vaših glasov je dobil Apple iPhone X, na drugem mestu mu sledi njegov največji konkurent Samsung Galaxy S8 / S8+, na tretje mesto pa je uspelo najbolj svežemu mobilniku iz hiše Huawei - Huawei Mate 10 Pro. Na četrto mesto se je zavihtela Nokia 8, na peto pa drugi Huaweiev model P10.

Žrebanje dobitnikov nagrad sponzorjev je bilo izvedeno 31. decembra 2017, objava nagrajencev pa je na voljo na naslednji povezavi >> www.mobile.si/articles/nagrajenci-mobilnika-leta-2017.html

Obiskovalci našega portala ste torej za najboljši mobilnik leta 2017 izbrali Apple iPhone X.

Nagrajenci žrebanja so objavljeni tukaj >> KLIK.
Datumi

1. Glasovanje traja od 28. novembra 2017 (torek) do 30. decembra 2017 (sobota).

2. Zmagovalec - najboljši mobilnik leta 2017 po izboru obiskovalcev mobile.si bo znan 31. decembra 2017 (nedelja). Objava bo na mobile.si.

3. Žrebanje dobitnikov nagrad bo 31. decembra 2017 (nedelja).

4. Objava nagrajencev na portalu mobile.si bo do 20. januarja 2018 (sobota).
Navodila

1. Svoj glas oddate tako, da označite polje pred slikico oz. imenom vašega izbranega mobilnika in pritisnete na gumb Glasuj.

2. Če želite sodelovati v nagradnem žrebanju, morate v obrazec vpisati zahtevane podatke. Po vpisu vseh podatkov kliknete na gumb Pošlji podatke.

3. Podatki, ki jih posredujete v glasovanju, bodo zbrani v podatkovni zbirki in obdelani za upravljanje izbora in določanje zmagovalcev. Mobile.si se zavezuje, da bo z vašimi podatki, pridobljenimi v postopku oddaje glasov, ravnal v skladu z Izjavo o zasebnosti.

Pokrovitelji
Pokrovitelji
Medijski pokrovitelji
Pogoji sodelovanja
Pogoji sodelovanja

1. Če želite sodelovati v nagradnem žrebanju, morate v obrazec za vpis podatkov vpisati zahtevane podatke.

2. Podatki, ki jih posredujete prek obrazca, bodo zbrani v podatkovni zbirki in obdelani za upravljanje izbora ter žrebanje dobitnikov nagrad. Mobile.si se zavezuje, da bo z vašimi podatki, pridobljenimi v postopku oddaje vaših podatkov, ravnal v skladu z Izjavo o zasebnosti.

3. Mladoletna oseba (kot to določa ustrezni zakon) mora za sprejetje pogojev sodelovanja v nagradnem žrebanju imeti privoljenje staršev ali zakonitega skrbnika. Nagrade, ki si jih prisluži mladoletnik, dobijo v njegovem imenu njegovi starši ali zakoniti skrbnik.

4. Pri žrebanju se bo upošteval vsak glas samo enkrat.

5. Prejemniki nagrad bodo obveščeni o nagradi preko elektronske pošte (po 31. decembru 2017). V roku petih dni morajo potrditi prejem nagrade ter poslati svoje podatke, vključno z davčno številko in davčno izpostavo. Prejemnik nagrade je lahko le državljan Republike Slovenije.

6. S tem, ko nagrajenec sprejme nagrado, se strinja, da mobile.si uporabi in objavi njegovo ime in/ali sliko za namene oglaševanja in promocije v vseh medijih brez dodatnega soglasja.

7. O načinu prevzema nagrade bodo nagrajenci obveščeni preko elektronske pošte.

8. Če nagrajenec nagrade ne prevzame do konca meseca februarja 2018, ni več upravičen do nagrade.

9. Med prejemniki nagrad ne morejo biti uslužbenci podjetij Petrov & Petrov d.o.o. in sodelavci portala mobile.si (uredniki, novinarji in moderatorji forumov).