marketing
Nagrade

1. Tablica Lenovo Tab3 8

Je odlična za brskanje po spletu, nakupovanje in gledanje videoposnetkov in se ponaša z večuporabniško funkcionalnostjo, funkcijami, ki so varne tudi za otroke, in tehnologijo prilagoditve zaslona, ki prilagaja nastavitve tako, da si z uporabo tabličnega računalnika ne naprezate oči.


2. VR očala Samsung Gear VR

Gear VR je kompatibilna z še več pametnimi telefoni, med njimi tudi zadnja generacija mobilnikov Galaxy S7. S pomočjo njihovega zaslona Super AMOLED omogoča barvo, ostrino in učinkovitost, potrebno za izjemen občutek navidezne resničnosti.


3. Ovitek Elago Slim Fit za iPad Mini

Zaščitni ovitek Elago Slim Fit je zelo tanek a še vedno zaščiti iPad mini ali iPad mini Retina pred morebitnimi udarci in poškodbami. Narejen je tako, da se lahko uporablja skupaj z originalnim Apple Smart Coverjem (ni priložen).


4. Ovitek Elago Slim Fit za iPhone 5/5S/5SE

Zaščitni ovitek Elago Slim Fit je zelo tanek a še vedno zaščiti iPhone 5, 5S ali 5SE. pred morebitnimi udarci in poškodbami. Priložena je foilja za zapčito zaslona in krpica za čiščenje zaslona.


5. Paket izimesec

Paket brez vezave izimesec – z njim boste za nizko ceno zakupili ugoden paket mobilnih storitev, prilagojen vašim potrebam. Ker je poraba mobilnih storitev povsem v vaših rokah, ker je brez vezave in cenovno nadvse ugodna, boste s tem paketom razumno zmanjšali mesečne stroške telefonskih storitev.
Izbrali smo najboljši mobilnik leta 2016!

Točno en mesec je trajalo glasovanje za najboljši mobilnik leta 2016. Glasovanje smo otvorili 29. novembra 2016, zaključili pa sinoči, 30. decembra 2016 ob polnoči. V tem času ste pridno glasovali in rezultat tega je prikazan v nadaljevanju.

Tako je na prvem mestu s precejšnjo prednostjo zmagal parček Apple iPhone 7 / 7 Plus, na drugem mestu mu sledi njegov največji konkurent, tudi v paru, Samsung Galaxy S7 / S7 Edge, na tretjem mestu pa par Huawei P9 / P9 Plus. Na četrto mesto se je zavihtel Lenovo Moto Z, na peto pa OnePlus 3.

Žrebanje dobitnikov nagrad sponzorjev smo izvedli isti dan, objava nagrajencev pa je na voljo tukaj >> KLIK

Obiskovalci našega portala ste torej za najboljši mobilnik leta 2016 izbrali Apple iPhone 7 / 7 Plus.

Nagrajenci žrebanja bodo objavljeni tukaj >> KLIK.
Datumi

1. Glasovanje traja od 29. novembra 2016 (torek) do 30. decembra 2016 (petek).

2. Zmagovalec - najboljši mobilnik leta 2016 po izboru obiskovalcev mobile.si bo znan 31. decembra 2016 (sobota). Objava bo na mobile.si.

3. Žrebanje dobitnikov nagrad bo 31. decembra 2016 (sobota).

4. Objava nagrajencev na portalu mobile.si bo do 20. januarja 2017 (petek).
Navodila

1. Svoj glas oddate tako, da označite polje pred slikico oz. imenom vašega izbranega mobilnika in pritisnete na gumb Glasuj.

2. Če želite sodelovati v nagradnem žrebanju, morate v obrazec vpisati zahtevane podatke. Po vpisu vseh podatkov kliknete na gumb Pošlji podatke.

3. Podatki, ki jih posredujete v glasovanju, bodo zbrani v podatkovni zbirki in obdelani za upravljanje izbora in določanje zmagovalcev. Mobile.si se zavezuje, da bo z vašimi podatki, pridobljenimi v postopku oddaje glasov, ravnal v skladu z Izjavo o zasebnosti.
Pokrovitelji
Pokrovitelji
Medijski pokrovitelji
Pogoji sodelovanja
Pogoji sodelovanja

1. Če želite sodelovati v nagradnem žrebanju, morate v obrazec za vpis podatkov vpisati zahtevane podatke.

2. Podatki, ki jih posredujete prek obrazca, bodo zbrani v podatkovni zbirki in obdelani za upravljanje izbora ter žrebanje dobitnikov nagrad. Mobile.si se zavezuje, da bo z vašimi podatki, pridobljenimi v postopku oddaje vaših podatkov, ravnal v skladu z Izjavo o zasebnosti.

3. Mladoletna oseba (kot to določa ustrezni zakon) mora za sprejetje pogojev sodelovanja v nagradnem žrebanju imeti privoljenje staršev ali zakonitega skrbnika. Nagrade, ki si jih prisluži mladoletnik, dobijo v njegovem imenu njegovi starši ali zakoniti skrbnik.

4. Pri žrebanju se bo upošteval vsak glas samo enkrat.

5. Prejemniki nagrad bodo obveščeni o nagradi preko elektronske pošte (po 30. decembru 2016). V roku petih dni morajo potrditi prejem nagrade ter poslati svoje podatke, vključno z davčno številko in davčno izpostavo. Prejemnik nagrade je lahko le državljan Republike Slovenije.

6. S tem, ko nagrajenec sprejme nagrado, se strinja, da mobile.si uporabi in objavi njegovo ime in/ali sliko za namene oglaševanja in promocije v vseh medijih brez dodatnega soglasja.

7. O načinu prevzema nagrade bodo nagrajenci obveščeni preko elektronske pošte.

8. Če nagrajenec nagrade ne prevzame do konca meseca februarja 2017, ni več upravičen do nagrade.

9. Med prejemniki nagrad ne morejo biti uslužbenci podjetij Petrov & Petrov d.o.o. in sodelavci portala mobile.si (uredniki, novinarji in moderatorji forumov).