marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaMicrosoft Teams bo v telefone iPhone prinesel funkcijo walkie-talkie
29.03.2024

Microsoftova aplikacija Teams bo v skladu z razvojnim načrtom maja prinesla funkcionalnost walkie-talkie na Applove telefone iPhone. Pri tem bo uporabljeno Applovo ogrodje Push-to-Talk, ki bo omogočalo uporabo walkie-talkiejev v aplikaciji Teams.

slikaSamsung blizu pridobitve 6 milijard dolarjev nepovratnih sredstev
27.03.2024

Po poročanju agencije Reuters bo Samsung od ameriške vlade kmalu prejel 6 milijard dolarjev nepovratnih sredstev za širitev svojih tovarn za proizvodnjo čipov v ZDA. Nova nepovratna sredstva bodo del zakona CHIPS in zakona o znanosti, ki odobrava več kot 280 milijard dolarjev sredstev za spodbujanje raziskav in proizvodnje polprevodnikov v ZDA.

slikaXiaomijev prilagojeni čisti dobiček za leto 2023 se je povečal za 126,3 odstotka
25.03.2024

Xiaomi je objavil svoje revidirane konsolidirane rezultate za leto 2023. Skupni prihodek skupine je znašal 271,0 milijarde RMB, medtem ko se je njen prilagojeni čisti dobiček povečal za 126,3 % in dosegel 19,3 milijarde RMB. Povečanje prilagojenega čistega dobička je močno preseglo pričakovanja trga in pomeni drugo najvišjo raven dobičkonosnosti od uvrstitve skupine na borzo.

slikaMediatek konec leta 2023 najbolj prevladujoč ponudnik čipov
22.03.2024

Canalys je objavil poročilo o trgu pametnih telefonov v četrtem četrtletju 2023 z razdelitvijo po prodajalcih procesorjev. Analiza je pokazala, da je Mediatek v zadnjem četrtletju lanskega leta poganjal več naprav kot katerikoli drug proizvajalec čipov, in sicer z 21-odstotnim medletnim povečanjem.

članki

Na izi čez mesec


25.08.2016
Objavil: Thomas Bergant

Ponudnik telekomunikacijskih storitev, družba IZI mobil d.d., predstavlja cenovno privlačen paket brez vezave izimesec – z njim boste za nizko ceno zakupili ugoden paket mobilnih storitev, prilagojen vašim potrebam. Ker je poraba mobilnih storitev povsem v vaših rokah, ker je brez vezave in cenovno nadvse ugodna, boste s tem paketom razumno zmanjšali mesečne stroške telefonskih storitev.

Zakaj bi plačevali več, kot dejansko potrebujete in porabite?
Statistični podatki kažejo (vir: izračun narejen po podatkih Statističnega urada RS in poročilih AKOS-a za prvo trimesečje 2016), da je v prvem trimesečju letošnjega leta povprečni uporabnik v Sloveniji porabil manj kot 570 enot mobilnih storitev na mesec (minute pogovorov, poslana SMS sporočila in prenos podatkov za brskanje po spletu). Povprečen mesečni strošek za mobilno telefonijo pa je bil v letu 2015 kar 21 eur na posameznega uporabnika (vir: podatki Mediane za leto 2015). Povprečno plačujemo torej več, kot dejansko porabimo.

Zato so paketi izimesec prava odločitev za tiste, ki želite nadzor nad porabo mobilne telefonije. S paketi izimesec se enostavno vnaprej odločite, koliko želite plačati za mobilno telefonijo. Mesečni strošek je vedno enak, zato vas visok strošek ne more presenetiti. Spremeni se le v primeru, da sami želite porabiti več in izberete večji paket. Paket izimesec S ponuja 1500 enot na mesec, ki jih seveda porabite tako, kot želite vi - po svoje, in sicer za samo 6,9 eur mesečno. Za paket izimesec M z 2000 enotami boste odšteli 8,9 eur, za paket izimesec L s 3000 enotami pa 11,9 eur.

Dejanski potrebi prilagojena ponudba je izi
Da bi bili dobri nameni doseženi, vi pa ne v skrbeh, kakšen telefonski račun vas bo čakal v poštnem nabiralniku, je izimobil pripravil paket izimesec S, ki ponuja 1.500 enot (minute pogovorov, MB prenosa podatkov in sms-jev, ki jih porabite po svoje tekom meseca), cena paketa pa je le 6,9 eur na mesec. Paket je prilagojen uporabnikom, ki več kot takšne količine mobilnih enot sploh ne potrebujejo. Takšen paket je lahko nagrada ali pa motivacija ob vstopu v novo šolsko leto. Cena paketa je nizka, vezave ni, kakovost vseh storitev pa na najvišji možni ravni, saj IZI mobil gostuje v omrežju Telekoma Slovenije. Z nakupom paketa izimesec S boste omejili stroške mobilnih storitev in s takšnim nakupom ne boste občutno obremenjevali družinskega proračuna.

Mobilni račun polnite preko SMS-a, plačujete pa lahko tudi preko bančnega trajnika brez vezave!
Da bo poraba mobilnih storitev izimesec kar najbolj preprosta, lahko svoj ali otrokov mobilni račun polnite preko SMS sporočil in ga plačate kar iz svojega osebnega računa, lahko tudi preko trajnika z zamaknjenim datumom plačila. Vse, kar morate storiti, je, da na spletni strani www.izimobil.si izpolnite obrazec oziroma Pristopnico. Mobilni račun se napolni takoj, ko pošljete SMS sporočilo, plačujete pa vedno za nazaj, enkrat mesečno, direktno z bančnega računa na dan, ki ga izberete sami. Na tak način lahko polnite kadarkoli, 24 ur na dan in kjerkoli (tudi v tujini). Tudi, če sami niste izimobilov uporabnik lahko s SMS sporočilom ali preko trajnika polnite mobilne račune do 6-im uporabnikom izimobila.
Poleg te storitve in ostalih klasičnih načinov polnjenja (z vrednostnim bonom, ki ga lahko kupite praktično povsod: v trgovinah, trafikah, na pošti, na bencinskih servisih), lahko mobilni račun polnite tudi na izimobilovi spletni strani. Vse to brez vezave, in seveda na izi.

Obdržite svojo številko
Enako telefonsko številko obdržite tako, da jo prenesete na izimobil. Prenos številke na paket izimesec je preprost in brezplačen. V prvem mesecu uporabe vam izimobil 3.000 mobilnih enot podari. Več informacij o prenosu najdete na www.izimobil.si ali brezplačni številki 080 88 11.

Komu priporočamo izimesec?
Vsem tistim, ki želite nadzor nad porabo svojih mobilnih storitev. Vsem tistim, ki želite uporabljati mobilne storitve v najbolj kakovostnem omrežju Telekoma Slovenije. Vsem tistim, ki svoje otroke prvič opremljate z mobilnimi telefoni in želite nadzor nad porabo. In predvsem tistim, ki za mobilno telefonijo ne želite plačevati preveč. Veliko mobilnih storitev za majhen denar bo blagodejno vplivalo na vaš mesečni proračun!

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki