marketing
Nagrade

Mobilnik Samsung Galaxy Alpha

Od nekdaj plastični so Galaxyji sloveli.. hehe, roko na srce. Dejansko so do danes vse Galaxy S serije bile izdelane pretežno iz plastike. Mnogi so si želeli v tem cenovnem rangu prestižnejše materiale, vrhunsko kvaliteto izdelave, nekaj kar v roki deluje premium. A korejci so šele pri S5 začeli pri neki imitaciji usnja, ki izgleda roko na srce precej hansaplastično, še posebej v zlati variaciji. A časi se spreminjajo.


Olloclip 4-in-1 leča za iPhone 5/5s

4-in-one foto leče za iPhone 5/5s, ki so dovolj majhne za prenašanje v žepu, hkrati pa omogočajo dodatno zabavo pri fotografiranju. Z njim lahko našim motivom dodamo novo dimenzijo in sicer macro posnetke z 10x ali 15x povečavo, fisheye posnetke in širokotne posnetke.


Torbica za mobilni telefon

Usnjena torbica za nošenje mobilnika pritrjenega za pasom je idealna za mobilnike z zaslonom velikosti do 4,7 palcev. Tak je recimo Apple iPhone 6. Torbica ima dodatno sponko, ki jo zapnemo preko zaponke, da se ne more sneti s pasu.


Pogoji sodelovanja

1. Če želite sodelovati v nagradnem žrebanju, morate v obrazec za vpis podatkov vpisati zahtevane podatke.

2. Podatki, ki jih posredujete prek obrazca, bodo zbrani v podatkovni zbirki in obdelani za upravljanje izbora ter žrebanje dobitnikov nagrad. Mobile.si se zavezuje, da bo z vašimi podatki, pridobljenimi v postopku oddaje vaših podatkov, ravnal v skladu z Izjavo o zasebnosti.

3. Mladoletna oseba (kot to določa ustrezni zakon) mora za sprejetje pogojev sodelovanja v nagradnem žrebanju imeti privoljenje staršev ali zakonitega skrbnika. Nagrade, ki si jih prisluži mladoletnik, dobijo v njegovem imenu njegovi starši ali zakoniti skrbnik.

4. Pri žrebanju se bo upošteval vsak glas samo enkrat.

 

Izbrali smo najboljši mobilnik leta 2014!

Točno en mesec je trajalo glasovanje za najboljši mobilnik leta 2014. Akcija izbora se je začela 28. novembra 2014, zaključila pa 28. decembra 2014. V tem času smo zabeležili skoraj 1.500 vaših glasov, deleži le-teh pa so prikazani v nadaljevanju.

Tako je na prvem mestu s precejšnjo prednostjo zmagal Apple iPhone 6, na drugem mestu mu sledi Samsung Galaxy Note 4, na tretjem mestu pa Samsung Galaxy S5, na četrto mesto se je zavihtel iPhone 6 Plus, na peto pa LG G3.

Obiskovalci našega portala ste torej za najboljši mobilnik leta 2014 izbrali Apple iPhone 6.

Nagrajenci žrebanja so objavljeni tukaj >> KLIK.
Datumi

1. Glasovanje traja od 28. novembra 2014 (petek) do 28. decembra 2014 (nedelja).

2. Zmagovalec - najboljši mobilnik leta 2014 po izboru obiskovalcev mobile.si bo znan 29. decembra 2014 (ponedeljek). Objava bo na mobile.si.

3. Žrebanje dobitnikov nagrad bo 30. decembra 2014 (torek).

4. Objava nagrajencev na portalu mobile.si bo do 20. januarja 2015 (torek).
Navodila

1. Svoj glas oddate tako, da označite polje pred slikico oz. imenom vašega izbranega mobilnika in pritisnete na gumb Glasuj.

2. Če želite sodelovati v nagradnem žrebanju, morate v obrazec vpisati zahtevane podatke. Po vpisu vseh podatkov kliknete na gumb Pošlji podatke.

3. Podatki, ki jih posredujete v glasovanju, bodo zbrani v podatkovni zbirki in obdelani za upravljanje izbora in določanje zmagovalcev. Mobile.si se zavezuje, da bo z vašimi podatki, pridobljenimi v postopku oddaje glasov, ravnal v skladu z Izjavo o zasebnosti.

Pokrovitelji
Pokrovitelji LTE
Medijski pokrovitelji


Pogoji sodelovanja

5. Prejemniki nagrad bodo obveščeni o nagradi preko elektronske pošte (po 30. decembru 2014). V roku treh dni morajo potrditi prejem nagrade ter poslati svoje podatke, vključno z davčno številko in davčno izpostavo. V nasprotnem primeru bomo žrebanje za posamezno nagrado ponovili. Prejemnik nagrade je lahko le državljan Republike Slovenije.

6. S tem, ko nagrajenec sprejme nagrado, se strinja, da mobile.si uporabi in objavi njegovo ime in/ali sliko za namene oglaševanja in promocije v vseh medijih brez dodatnega soglasja.

7. O načinu prevzema nagrade bodo nagrajenci obveščeni preko elektronske pošte.

8. Če nagrajenec nagrade ne prevzame do konca meseca februarja 2015, ni več upravičen do nagrade.

9. Med prejemniki nagrad ne morejo biti uslužbenci podjetij Petrov & Petrov d.o.o. in sodelavci portala mobile.si (uredniki, novinarji in moderatorji forumov).